About

Tuesday, December 22, 2015

.: saMbut BirthdaY in adVanCe - haKeem :.

Salam rinduu....

Mak aiih lama sungguh tak update diary ni..
sayang if tinggalkan terus kan..
moh update sikit la cerita terkini..

Sambutan Birthday in advance Hakeem menjelang usia 4 tahun nye..
tarikh sebenar, 28.12.2015..
tapi sebab tarikh tu, time bz nak bersedia masuk sekolah si anak-anak..

makanya time balik kampung Johor pada 12.12.2015 lalu
terus ambil kesempatan buat sambutan kecil-kecilan..
sambut bersama si abang arif, 3 sepupu yang lain dan jiran tetangga jer..

Menu : Laksa Utara, Soto, Koktail, buah-buah dan kek (Sponser by Mak Ucu nye.. Tq mak cu)

moh abadikan sebahagian gambar happy-happy mereka di hari berkenaan.. ^_^


Oooh di hari sama, sambut birthday sepupu hakeem yang lagi sorang juge..
Alif yang berusia 2 tahun (tarikh dh lepas)..

Birthday dua orang tu jer, tapi semua dapat hadiah dari tok ayah nye.. ^_^

senyum la semua...

Happy birthday in advance Muhammad Asyraf Hakeem.. ^_^.. Moga jadi anak yang soleh, berjaya dunia akhirat.. Amin....

p.s Usia baru nak masuk 4 tahun, tapi next year dah nak tadika ikut tahun 5 tahun lah.. nasib la lahir hujung tahun kan.. ^_^...


1 comment:

LYAfrina said...

comelnya kek dia.. nmpk sedap je tu..

happy belated birth..smoga mbesar dgn sihat..amin