About

Friday, October 2, 2015

.: mimPi aPa meNuliS di tenGah maLam?? :.

As salam..

Haih la mata..
Takmo lelap sejak dari terjaga dari jam 12am tadi..
mak aiiih... puas pusing kiri kanan..
selimut tarik buang tarik buang..
last last redha.. bangun pi masak meggi perisa soto..
Habis semangkuk..rehat perut sat..
cuba nak lena lagi.. masih tidak boleh..
Hurmm..  sabar sajalah mata... 😔

dari paksa diri tidur ..moh menulis sikit di diari harian yang sudah bertukar jadi diari bulanan ni..kiki...

Tapi tiada seri pula diari tanpa foto as usual kan..
nak juga tempek..
kasi up la pic yang di upload dalam IG..

Kepada kengkawan.blogger yang mama rajin melawat dulu..
Maapkan.saye... dh susah nak.online dan BW skrg ni..
huhu....moga semua dlm.sihat sejahtera hendaknya... 😊


Sekian sajer..daa....
Salam sayang... 😘



😘mamalieyna 😍

10 comments:

Nad MamaZN said...

tu la.. blog la ni x semeriah dulu.. saya pun dah suam suam kuku huhu

aTieYusof Family said...

tercari2 juga sis ke mana?? hehe..moga sihat hendak nya ya..
sedap2 plak mkanan tu...

mamaarifakeem said...

Tula... dh ssh bw n online melalui pc.. tu yg mls tu...hp tk.best..huhu..

mamaarifakeem said...

Hi.. igt lg awak ke saye ye.. itu la.. dl rajin juga bw.. skrg tkde time dn tkde kmdhan.. stkd hp leceh nk online.n bw.hu

Hanis Azla said...

As-salam liana,

telan liur tengok gambar makanan dia.. akak pun sekarang jarang sangat nak up entry.. kalau dulu hari2 mesti ada he..he..

eima said...

bambam betui arif ....
dah try minum susu suam ke sblm tido klu dengan sy berjaya tak pun sy pi mandi tgh mlm .... mandi air suam la ...pastu kompom mengantuk ... tak pun zikir2 sampai tertido sendri

Ummu Athiyah Ismail said...

Selamat pagi..

Follower ke 818 :)

LYAfrina said...

HUHU.. itulah..sama jgk dgn lya..kekangan masa+keletihan..kdg tu smgt nk update, bila nk tulis blurr...

LYAfrina said...

auucakkkkkk

Salina@IbuAqil said...

Mama, rindu mama..
Mmg ramai yg dh berapa nak update sjak akhir2 ni..
Ibu pn sama mama..
Tp x penah lupa masih ingat..
Rindu sgt..