About

Tuesday, September 15, 2015

.: tb : Aidilfitri 2015 ^_^ :.

As salam...

Salam rinduuuuuu....
Hurrmmmmm lamanya blog ni sepi tanpa cerita..
Sebenarnya banyak cerita..
Tapi alahai.... malas beno plus bz beno katenyerrr.. hii..

dah nak muncul aidiladha
Baru tergerak hati nak stori pasal aidilfitri.. ngee...
Sebelum kelewatan kan...
Moh ler abadikan cerita aidilfitri kiter ..
Mamalieyna's family..

Pagi syawal en abahnye ada tugasan..
Nama naik untuk solat raya di Masjid Negara..
Ok fine.. akur...
Kami berpagi raya di Rumah Nilai terlebih dulu..
Then.. after selesai solat raya en aboh eh..
Nak tengahari pun.. baru ler gerak balik kr kg halaman en suami.. Pontian Johor .
Alhamdulillah.. dapat beraya dengan family sanak saudara.. 😊

ok.. takmo bebal panjang dah.. time to work..
Layan sket gambo as a kenangan dalam diari harian ni..

Abadikan sebahagian sahaja.. 😊

to all readers.. thanks sudi singgah di sini..(Kalau ada la.. hahaha.. )
Walau tuan rumah ..dah jarang jarang masuk..huu..




😘mamalieyna 😍

5 comments:

Nieyl said...

Salam pagi selasa...

ch@ said...

akak jahit sendiri ea baju raya,
warnanya lain drpd yg lain. luarbiasa.

mamaarifakeem said...

Ha a.. baju dan tudung sedondon..jahit sendiri.. kain yg sama.. kain je beli siap..hii..
Cantik eh kaler dia.. 😁

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

xpelah lewat pon..hehe

cantik kaler pilihan eina ni