About

Wednesday, July 15, 2015

.: saLaM aiDiLfitRi 2015 :.

Salam rindu di penghujung Ramadhan..

Haa... sedang elok lah ye.. muncul time nak wish jer..
Sblm ni update wish Selamat Berpuasa..
Ni haa... nak menyambut raya sudaah...
Mood blogging sudah kurang...
Tapi masih sayang...

Dikesempatan ini...
Saya menyusun jari memohon maaf zahir dan batin..
Dan selamat menyambut hari raya yang bakal tiba in syaAllah..jUmaat nanti..

Semoga setiap tahun syawal dapat disambut dengan penuh makna..
Dan meninggalkan sejuta kenangan manis utk dikenang.. Amin..

Saya masih bekerja .. anak.pun masih sekolah hari ni..
Pagi syawal...in sya Allah... kami beraya 3 beranak dahulu di Nilai..
Selepas solat raya dan suami habis tugas baru berempat balik ke kampung suami @ johor (ikut turn) 😊
in sya Allah...semoga semua berjalan lancar..
(Dalam hati mood sedih je tau.. tk dpt berpagi raya kt kampung..huu.. 😥)

Ok.. selamat bercuti semua..
Salam aidilfitri.. Maaf Zahir &Batin...



😘mamalieyna 😍

7 comments:

LYAfrina said...

Huhu,,samalah..blog kita maybe dh meniti ke usia senja eina.. tp rasa sayang tu ada..cuma ntah nape kan?? maybe krn kepenatan tgs seharian... rasa nk update blog kelaut...

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam lembaran aidil fitri buat mamieyna sekeluarga..
maaf dipohon jika ada salah silap.

aTieYusof Family said...

Salam Aidil Fitri sis.. Maaf zahir batin..
selamat bercuti :)

Ena said...

Salam Aidilfitri Iena..
Maaf Zahir dan Batin

Delimasari said...

selamat hari raya

lia ummiirfan said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin :))

eima said...

selamat hari raya kak ina