About

Friday, April 24, 2015

.:salam rindu :.

As salam...
Testing post something...
Test test 123..

Hahaha...
Lama tak online sebab...
Malasssss.... on lappy...
thru hp pun.. hp dh bertukar...
Setup baru tak berapa menjdi..
Loading lambat...
Ini test download blogspot versi lain plak..
Tengok laju ke sama jer..
Wuu..

Salam rindu uolsss.... 😉

Belanja 1 gambar...


9 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi...
oklah tu klu dah leh on9 by hp..
senang nak update blog nnt :)

aTieYusof Family said...

Salam rindu juga sis..
lama tak keudara...harapnya sihat..:)

Nad MamaZN said...

rindu akakkkk..!

mummy_ayu said...

salam rindu gak to Eyna.. lama sungguh menyepi yer.

emm...lupa nak cita ngan Eyna, hari tu kita rasa kita nampak cik abang awak. rasa mcm kenal but tak sure...sekali tgk pic family Eyna..betul la....

dia keja sama ngan Ayu ker ..lain?

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

salam rindu buat iena n anak2 jugakkkk..leh share tak guna blogspot version mane..tk prnah dah update blog thru henpon..sbb biasa blogger utk android ni mcm tak berapa mesra pengguna..wuwuwu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
salam rindu jugaks he3

eima said...

LAMA TAK DGR CERITA .....

mamaarifakeem said...

Ayu... huu....dh ssh nak online.. tu sepi je tu.. dpt online.thru hp ni tk puas..huu..

Ooh ye ke...husband ina dh tkr bkt aman..ayu kt situ jgk ye.hii..lame dia tkde kt ofis tu OS..huu

mamaarifakeem said...

Lily.. ina download 2 jns.. 1 blogspot utk mudah vieww dan BW.. satu lg Blogaway utk mudah post n3,, 😉