About

Sunday, March 8, 2015

: SeBeLum teRlaMbat : OpeN HouSe oFis 2O14 :.

As salam...

Salam bersua di bulan Mac..
Bulan istimewa buat mama, sebab ianya bulan kelahiran saya!..hii..
plus bulan kelahiran my big boy..si abang arif haidar... ^_^

hurm... kian suram sekarang dunia blog mama ni..
malas sungguh nak on lappy yg super duper lembabs..huu..
tapi sesekali kesempatan yang ada ni, time anak beradu awal ni (siang tak tidur)..so, ada la sikit time boleh dicelah masuk ni..
plus, sesi menggosok baju kerja (stok seminggu) dan kerja rumah yang lain.. sudah settle disiang hari..
malam ni, free sikit.. (nak menjahit, aura dan mood menjahit belum datang, sejak pindahrandah ni..huu...walaupun.......... ada tempahan juga sebenarnya..sian kawan-kawan :(
sabar ye,... selagi mood tarak datang, tak bley paksa, kang jahitan tak bagus... haahaa.. alasan ;p

*******
ooh ye, berbalik tajuk.. disebabkan cerita terkini, gambonya tiada dalam memory lappy ni..
moh kiter, tempek kisah lama.. sebelum syawal 2015 menjelma, baikla abadikan cerita ni..
basi tahap dewa dah ni.. tapi nak jugak masukkan..hii..

kisahnya OpenHouseOpis 2014 - sangat menjadi kenangan manis..
sebab ceq antara mereka-mereka yang bertuah meraih hadiah kategori Baju raya tercantik!
auuuw... cantik ker?! hahaha... jangan la jeles kawan-kawan ye..
kalau dah namanya rezeki, orang lain lagi cantik pun, di mata juri, ceq pulak yang terpilih..
oooh my baju, baju kurung biasa ajer pun...selesa dan sesuai dengan orangnye kan..
senang dipadankan baju kurung jer..kikiki...

Tahniah untuk diri sendiri.. ^_^
gambar banyak sebenarnya, tapi mood malas nak transfer gambar, dan edit..
boh jer mana yang ada ni...

Kenangan bergambar dengan kawan-kawan... ^_^
Love my frenz...

lama tak lama citer ni, member yang preggy tu, dah bersalin anak dah beso dah.. hahaha...

dengan kawan-kawan yang baik lagi cantik dan comel belaka..hihihi.. n my bos! ^_^

 meriah ! tak sabar nak sambut raya pulak rasa..hahaha...


yeaa... ! dapat adiah.. yeaa... en rosyam kasik adiah... hihihi...

sebelum balik.. rakan seperjuangan di level 1 - lama tak lama peram citer ni, 2 daripada mereka ini sudah berenti pun... hahaha...
Sekian, sesi mengabadikan kisah raya 2014 ...
Moga bertemu lagi di n3 berikutnya dalam masa terdekat.. (harapnya...Amin...hii..)

Thanks sudi singgah, bye...! ^_^

5 comments:

NzA said...

yelah eina, samalah kita. blog akak pn makin suram skrg ni. xde masa nak jengah.

~aSHa~ said...

ihihi blog asha pun mcm tu..suam suam kuku..

xpe abdikan jer dlm blog kita..bukan blog org lain

maszmadi muhamad said...

x kisah la lmbat.. janji nak cerita.. kita sama, cerita dah berbulan2, baru nak cerita.. hihi

syioknye open house ni...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ina,
waaaaaaaa
rosyam tuuuuuuuuuuuuuuuuuu

LYAfrina said...

lya pon..time rajin tu draft terus..skarang letih sgt..x sempat..kdg sempat draf je..tp nk bw..bertahun ambik masa