About

Wednesday, May 6, 2015

Cameron highland : posing sblm check out:.

As salam..

hurm... kisah yg terperam lama..
Since last year.. nak genap setahun kot..
Baru nak up..huu..

Dah terminate pakej broadband..
Jadi agak sukar nk online thru lappy..
Guna hp je ni.. just edit yg tersedia dalam draft jerlah..

Ok..sekadar mengabadi kisah coti coti familyday last year..with FIL.. at Cameron Highland..

So..pe lagi.. layan jerlah..
Ngee... 






























Thanks sudi singgah..
Bila plak masa nak BW ni...huu..
 salam sayang..!!


9 comments:

Nad MamaZN said...

akak stay kt mana masa kat ch?
ehh ke dah citer ek, saya yg tak perasan huhu

mamaarifakeem said...

nad.. rasanya akak belum highlight.. hii.. punya lama tak lama..penginapan pun tk ingat dah..nama apartmwnt tu..klu tk slh apartment lily kot.. tk sure sgt sbb yg uruskan pwnginapan adik ipar..hii..

Hanis Azla said...

As-salam Lieyna..

Seronok tengok gambar2 tu.. BEstnya bercuti ramai2 macam tu.. :)

eima said...

lama nye kan .... mesti budak2 ni pun dah berubah wajah ... nk cerita baru kak

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ibu Lala said...

Ch kat area mana ni. Cantik rumah tu.

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

cantik gmbar2 ni sume..port pon cantekkkk sgt..^_^

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam lina,
waaaaaaaaaaa
sakan sefamilia berposin yer
soka3

LYAfrina said...

meriahnya...smuanya happy