About

Monday, March 16, 2015

.:16.03.15 : hapPy 6th BiRtHday abanG AriF :.

As salam..

cuti hari ni sempena mak datang dr kampung kedah nun..
(emak sampai awal pagi semalam)
Alhamdulillah emak sihat adanya..
dah boleh jalan, tp perlahan2 la..
dah berusia kan.. biasa la..
dah boleh jalan macam ni pun syukur sangat...
esok malam emak balik kampung semula dengan adik lelaki nan sorang tu dan familynya...

******
berbalik ke tajuk..
today is arif haidar birthday!
Selamat Hari Lahir abang..yang ke 6 tahun...
moga terus membesar dengan sihat dan kuat..
bijaksana dan selamat dunia dan akhirat.. amin...

layan sket gambar..
sesi penyediaan goodies bag dan sambutan kecil-kecilan in advance di tabika nya..jumaat lalu, 13.3.15..
happy tgk dia happy ^_^
tema : Olaf..

kek last minutes, tak sempat tempah..
beli apa yang tersedia kt kedai jer..
huhu.. jadilah abang ye..
this year je sambut dengan kawan2, next year dah darjah 1.. huu...

Selamat Hari Lahir yang ke -6 Abang Ayep !
muaaah muaaahh muaaahhhh !

9 comments:

Nad MamaZN said...

hepi besday abg arif..makin sehat abg.. :)
moga terus berjaya dunia akhirat ye

Nad MamaZN said...

hepi besday abg arif..makin sehat abg.. :)
moga terus berjaya dunia akhirat ye

ch@ said...

happy belated birthday Ayep.
smngt btl Ayep ni, sedap buat peluk.
smg terus membesar dgn sihat dan kuat Ayep.

Ms Haslina said...

selamat ulang tahun abang long. semoga sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh ye sayang.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam haslina,
happy birtday abang arif
moga sentiasa dalam limpah rahmat & lindungan Allah AMIN

LYAfrina said...

alhamdulillah..
happy belated birth abg arif..
moga trs mbesar mjadi ank soleh serta bjaya duniakhirat..amin

Sue said...

happy birthday.... makin semangat abg sorang ni yea.. sama geng dgn khalish, da la birthday pun sama.hehe.. tp khalish blom buat lgi. dia rekues nk buat kt tadika jugak huhu...

Iela Fazielah said...

lama xsinggah blog lina.... happy belated bday tu arif.... bam bam betul dia sekarang ek.... smap;ai 2 kek dia potong.... irfan gak asyik bising... bila bday abang ni mama.....

Ain Farahati Maarof said...

Comel sangat goody bag olaf tu...