About

Wednesday, February 11, 2015

.: WW : si abang ARiF :.

As salam..

Fuuuh... fuuuhhh... baung habuk sket....
Huuu.... salam bersua di malam hari..
Online jap thru tab ni ha...

Tempek stok lama ni ha...
Kat rumah bukit jalil..
(Feeling rindu rumah sana, setelah lebih sebulan kat rumah sewa ni ha...)
Huu.. apapun Alhamdulillah, segala urusan harian sekarang semakin lancar...

En abahnye OS lagi..
Lega sebab dah pindah, takla kusut sangat nak aturkan masa dan tugas seharian skrg..

Ooh lagi sebulan 5 hari, akan genap usia si abang 6 tahun..
Macam2 dirisaukan sekrang rasanya..
Tahun depan bagaiman dia, belajar, berdikari, bersosial..
Hurm.... naluri si ibu.. macam2 di fikiran kan.. huu..

Apapun, harap segala urusan dipermudahkan oleh Nya..
Layan pic si abang posing sesaja, mengisi masa si mama sebelum keluar berjalan..hooo..
Masa ni dah semangat si abang, sekarang masih semangat macam ni jugaklah..
Agak2 next year susut sket kot.. jadual penuh..hii....


rambut belum bersikat..huu..


nice...

uuik.. pose seksi ka.. tak berapa nak seksi sgt la..hiii

Wooo.. garang woo...


Sengehh.... ^_~

6 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam haslina,
salam perkenalan yer :)
lawak la posin2 abang arif he3
pa pun kalo uols sudi jempitla singgah & join blog iols jugak yer :)

ch@ said...

tough btl dak arif ni. kalau dapat kat tnErwandi, memang habis dikerjakan. hahaha, dia suka ngn org yg tough2 ni, anak2 dia je yg slim.

Nafira usof said...

Dah besar dah abang long~
x yah risau sangat Kak Iena.. nanti dia dah lalui sendirik, pandai lah dia sesuaikan diri. tugas kita perati dari jauh jer.. kalo ade yg dia mengadu pape baru siasat betol2.

Anak Zura yang kakak tuh dah pandai dah berdikari. siap dia pulak kena jaga adik pengasuh(anak pengasuh) dia kat sekolah. tambah2 dia dah jadik pengawas nih. makin cepat dia matang.

NzA said...

lamanya eina menyepi...aha la abg arif makin bulat la.

Nooriah Abdullah said...

salam kenal jugak dari kaknoor Mamalieyna :)

~ALL ABOUT US~ said...

Assalam,

lama betul tak jenguk2 kat cni....
rindu rasanye...

anak2 awak pun dah besar ...

salam perkenalan kembali yee...