About

Monday, December 8, 2014

.: akeem oh akeem :.

As salam...

Salam hari isnin...
Selamat bersua kembali..
Wohooo... macam lama sangat tak menjengah ke sini la..
Bz ke malas ke or susah nak online ke apa taktau lah..
Blogwalking pun tak sempat..hurmm...

Ok, tinggalkan cerita tu..
Hari ni online pun, belum sempat nak cerita aktiviti jalan2 ke Cameron tempoh hari...
Draft gambar dah masukkan, takdan nak mengomel jer...
Lappy lembab, nak masukkan gambar makan masa..huu...
Tunggu la ye... ada kesempatan waktu extra nanti..hiii...

Moh, layan gambar budak bucuk dipagi hari belum mandi ni..
Oooh gambar lama jugak ni, lambat ambil turn nak publish sini..hii...

M.asyraf hakeem, lagi 20 hari genap usianya 3 tahun...
Tapi masih macam baby di mata mamanya...
Tapiiii... bab ber cakap dan telatah dia dah tak macam baby..
Macam orang tue....ngee... over tak mama dia... hahaha...
Akeem oh akeem... layan jer lah.... ;) ♥

Bucuk!

Gigi kuning... hahaha...

Wow..!

Cakk!

Eeiii....

Eeiii...

Yeeaaa....

Jom jalan-jalan...

Auwww....

smile.....

Ok, terima kasih sudi singgah...
Selamat bertugas! ^_^

5 comments:

Lynn Hamzah said...

pelbagai aksi dia...hihihi...hensem boy...

Masya said...

anggap je lah eksklusif kak bukan bizi bkn malas online kikikiki ... sesekali up entry mesti ramai serbu nak baca.. amboii cutenya muka hakeem macam² gaya ada ...

eima said...

muka jambu kan hakeem ni kan

LYAfrina said...

hihi..mcm2 aksi akeem..
cute2 semua..

yela eina..dh lama x nmpk eina update.. yela..kekangan masa..lya pon gitu.. xterkejar..kdg tu time weekend, draft trus utk seminggu

Cik Anggur said...

follow blog cik anggur,follow twitter atau facebook cik anggur balik terima kasih di http://inibelogcikanggur.blogspot.com