About

Tuesday, October 28, 2014

.: oLe-oLe caMeroN :.

As salam...

salam selasa, 28.10.14...
pantasnya masa berlalu.. nak masuk november sudah...
herm... n3 banyak tertunda..
ntah bila nak langsaikan semua...

BW pun dh kureeng skrg.. aiyak!
sabo jerlah, akaun nuffnang pun lama tak cek...
nampak sangat tak aktifnya blogging skrg.. apakan daya :(

ok, sementara ada masa ni...
masuk ofis sangat awal hari ni, 640am..so, ada kesempatan waktu untuk membebel barang sebaris dua..
hii.. baris la sangat, berperenggan ada laa... hii...

setakad mengabadikan stok gambar yg ada dalam memori phone ni, sebelum dilupuskan...

kenangan bercuti di cameron highland..
piccas orang-orangnya belum sempat edit pun lagi..
so, tempek jer apa yg ada kat phone ni ye..
sebahagian ole-ole yang dibeli yang sempat disnap..yg tk sempat disnap tkde la gambonyer..

seronok cuti-cuti di CH kan..
sejukkk, byk ole-ole...
tapii.... sebab pergi time cuti sekolah, ramai giler lah orang, jalan pun jem giler jugak... bosan dalam kereta..huu..
apapun , enjoy tetap enjoy!
kena repeat balik g sana ni..hii...

moh kita tempek pic sebahagian ole-ole yang dibeli..

ooh, buat syarat belanja juga sekeping gambar beramai2 rombongan kami yg bercuti di CH tu..
family in law.. ^_^

k, thanks sudi singgah..
selamat bertugas!

13 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..Banyaknye ole-ole..teringin nak pergi CH ni...bilalah agaknye dapat ke sini..

NzA said...

banyak tu ole2.....skrg CH dah xsesejuk mcm dulukan.

Nafira usof said...

terus telan ailio tengok buat stoberi.. sedapnyeee.. rindu CH. hehehe

Ms Haslina said...

wow seronoknya eina. lebih2 lagi pergi bersama family kan.
best best.

nieda said...

lamanya tak pergi cameron. ntah bila nk sampai sana lagi. huhu
cameron mmg best.

ch@ said...

nak ole-ole.
bestkan gi sana. tapiii hendak naik ke sana tu mcm da serik. ngeri pun ada, hihii.
happening tgk gmbr akak ni.

eima said...

tahun ni br seklai je pi .. tah bila nk repeat ni ... hihi asek tertangguh je sbb mls nk berjem ... katenye tapak pasar malam dah pindah kan

LYAfrina said...

stoberi tu la y best skali.. hihi..teringin jugak nk ke cameron,.. ntah bila smpai

Keynote Sakinah said...

banyaknya membeli..

LadyBird said...

Byknye ole ole.. hihihi.. keychain xbli ke?

Slm knl..

Masya said...

bestkan kalau pg cameron ... cuti sekolah mesti ramai org salunya...

~aSHa~ said...

hepi family

eB said...

wahhhhh
borong sakan tuh... i lioke :)