About

Monday, September 8, 2014

.: Throwback Raya ke-5 ^_~ :.

As salam..

salam hari isnin..
permulaan minggu, minggu ke-2 bulan september..
huwaarggh... pantasnya masa berlalu, takdan nak kejar..hukhuk..

last week, tak sempat up n3 lah..bz bebenor lagaknye..huu.. hii...
BW pun jumaat baru sempat..
gara-gara, kabel tab tertinggal kat kampung, jadinya no BW la ye..
hukhuk.. sabar jerlah.. last2 khamis malam tu, singgah makan2 di giant
then cari kabel berkenaan.. herm.. mahai jugak kabel tanpa plug tu ye..RM20..
ingat rm10 jer.. =P
itu pun kena tawar menawar...

**************
ok back to tittle... sebenarnya banyak sgt n3 tertunda ni..
tapi itulah.. time berkelapangan sket (malam minggu), sesi edit mengedit gambo
terbantut gara2 lappy yang lembab.. huh.. makan jam !
ponat eh.. kerja jadi lambat, makanya.. draft n3 pun sekadar mana yang mampu sajalah labu...

Syawal dah berlalu pergi, baru sibuk nak citer citer kan..hii..
belasah jerlah kan.. janji ada kenangan tersimpan disini.. ^_~

raya ke-5, yakni hari Jumaat..
selepas en abahnya balik kerja (halfday), dan selepas selesai si abah dan si abang balik solat..
kami pun geraklah balik Johor..
(untungnya tahun ni, dapat beraya di Utara dan Selatan ^_^)
boleh la bersalam dan bermaaf-maafan sesama keluarga..

nak stori panjang takde modal dah..
moh tempek pic di 5 syawal tu..
sesi, photoshoot katenyer.. hahah! shoot gambar 4 beranak je kot dgn baju raya kami..
tema : merah menyala... hiii....
sikit-sikit sudaaah..
akeem in d house, nampak kacak dan sopanlah ! =P

adik - abang yang ensem bergaya.. hahaha.. sila puji anak-anak sendiri ye..

tak ready.. 3 jejaka pojaan hati mama~

si abang terlebih sengeh..hii.. akeem?..blur~

herm.. boleh la.. boleh la.. si abang pula serius.. haih! ada jer.. =P

selingan _ sebelum balik terus ke Johor, singgah rumah Nilai sekejap, ada urusan.. ^_^

Sekian, terima kasih sudi singgah ! ^_^
selamat bertugas!

7 comments:

inazamri said...

samala kita pun jrg update skrg ni sbb bz benor.wah ceria sgt dgn kaler merah tu.cantik

NzA said...

kesibukan dan kekangan masa membataskan kita utk mengadap blog....huhuhu...

Nad MamaZN said...

besaqnya umah akak kt nilai tu.. bleh la bercucuk tanam pasni eheh

dalila said...

merah... berseri2.. :)

Nafira usof said...

canteklah gambar famili tuh.. sedondon jer hero 3 orang.. hehehe

LYAfrina said...

cantik..
naik je kaler merah dgn dinding tu

eB said...

comel la dorang. mmuah
eB tgh carik n3 psl open house iena... x jumpa. hu3