About

Tuesday, September 23, 2014

.: syaWaL Last koPek :.

As salam...

salam selasa..
ohho... selang seli la n3 den ni..
kejap mai balik n3 raya, hahaha.. ikut mana dan tuan rumah..
mana sempat edit gambo jer, kita stori...
n3 A Famosa masih tergendala, edit gambo tertangguh pulak..huu..

kasi tempek last kopek gambar syawal lalu..ngee...
last beraya di kampung johor sebelum gerak balik KL..
snap2 sebelum ke rumah SIL @JB .. raya ke7 rasanya ni..hiii...

3 beranak - anak memang tak fokus la..

bergambo dengan si abahnye sporting pula..haih~

jom jom - sefamily, 4 beranak pulak..hiii...

couple plak... dah lama tak bergambo couple.. haa memang sebijik macam baru couple.. malu malu gituw.. hahaha...
di rumah SIL - JB
suka betul akeem dengan mainan 1 ini, di rumah sendiri takde mende alah ni, itu yang tertarik tu... ^_^

yaa.. mereka sepupu ^_~

8thn kaklong-6thn kakcaca-5thn arif ^_~
walau cuma sekadar gambar biasa..
tapi suatu ketika, ianya cukup berharga..
kenangan terindah dalam kehidupan sehari-harian....

thanks sudi singgah ^_^

4 comments:

aTieYusof Family said...

Betul tu..gambar2 ni akan menjadi kenangan terindah suatu hari nti...manis utk di kenang :)

Nafira usof said...

gambar last tu.. ariff baling kecik umur.. tapi dia paling besar dr segi fizikal.. hehehe.

Lily@MamaZaraZareef said...

hee,,samalah kita aritu..byk sungguh entry backdated kan..tak kisahlah yg penting masuk jugak blog leh baca kemudia buat kenangan ye tak...=)

LYAfrina said...

hehe..sporting lak si abah layan posing