About

Friday, September 12, 2014

.: LawaTaN taDika abG aRif :.

As salam...

salam jumaat yg mulia..
Alhamdulillah masih boleh menulis sesuatu pagi ni.. live sekejap..hii...

menaip guna phone ni tk puas sangat tapi redaah jerlah..
banyak noo n3 tertunda..

kasi stori mori kisah aktiviti tadika si abang sket lah..
gambo ehsan dari cikgu nye..
sikit jer pun, abadikan juge.. kenangan ^_~

pada rabu lalu, ada lawatan ke zoo negara
anjuran bersama, JAIS..
dan combine dengan beberapa buah tadika berhampiran...

tak banyak cerita pun si abang kali ni..
cume penat berjalan
tertinggal kt belakang..hii..
seronok tengok animals ...
jumpa kawan baru.. itu jer.. ^_^

first jalan jauh tanpa ibubapa di sisi kot...
takde pulak complaint, ok sebab ada kawan kan..

naik bas pula, kawan2 lain 2 tempat duduk kongsi 3 orang..
tapi si abang arif dan sorang kawan baru dia ni (tadika lain-saiz sama..hii) dapat tempat duduk tanpa perlu kongsi kongsi..hii.. untung la.. :P

ok, cukup sikit je bebelnya...
tempek saja gambar yang ada..

selamat berhujung minggu..
pasti banyak plan cuti cuti sekolah ni kan..
happy holiday! ^_^

14 comments:

Nad MamaZN said...

saya takde plan apa2...huhu!
dok umah je cuti skool ni T___T

eima said...

arif makin booolat la....
beshnye budak2 dpt pi berjalan cam ni kan .... zoo plak tu

Ratu Hatiku said...

Bestnya.... mesti smua enjoy walaupun penat... :)

Umi Nazrah said...

chomei nya semua tu. meriah ja nampak dalam gambar. ni mesti kat luar lagi meriah ^_^

Sue said...

bestnyee gi zoo.. sy pon da lama tak pegi. last pegi dulu masa khalish belum setahun pun lagi. macam best je cuti sekolah nnt gi zoo kan... tp tak suke kalau crowded.. huhu.. btw, bam bam nyeeeee abang skanggg

Nafira usof said...

semangat betol abang long~ jeles tengok dia.. Anak Zura,Anis tuh.. alahaiiiii sekeping jer.. makan pon sikit2 jer.

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhh..meriahnya geng kanak2 tadika ke zoo..hihihi..zara plak ujung bln ni ada lawatan ke safari..bukan main semangat die nak gi ngan kwn2 padahal dah dua kali pon gi situ sbnrnya..=p

LYAfrina said...

COMEY BJU TADIKA DIA..
ASYA PON ADA G ZOO LAST WEEK..TP XDE PIC POM ;-(

ch@ said...

arif ni kan, dah mcm abg-abg-abg sgt tau. mesti arif byk da berdikari kan? fighting arif!

CCTVideatechnosolutions said...

that's really amazing...i am not related to USA..will you please tell me that what is the complete procedure for applying in that.
cs mount cctv camera

Anonymous said...

semangat nye badan ..huhu

Masya said...

X kemana pun cuti sklh huhuhuhu ....

NzA said...

mesti seronok abg dgn kwn2 tu

Wafee said...

Budak-budak suke la dapat jalan-jalan dgn kawan2... first time lak tu :)

salam perkenalan kak :)