About

Monday, August 18, 2014

.: seLesai MajLis - AlhamduLillah :.

As salam...

salam 22syawal..
herm.. pantasnya..
baru n3 kedua untuk syawal ni...

hu... tak sempaatttt....
ini pun by phone, jengah la sekejap..
nak BW pun tak bley, tab tertinggal :(

sekadar menjengah
pic aktiviti majlis makan-makan kat rumah semalam pun, belum sempat transfer.. sekadar ada sekeping gambar menu utama saja disnap pakai phone ni...

Majlis wajib setiap tahun..
cuma bezanya besar dan kecik jer..
tahun ni pun ala-ala kecik ajer
tapi sampai ke malam jugak...
Alhamdulillah, berlebih makanan boleh tapaukan...
ramai juga yang dijemput, tak dapat hadir..
takpe, kira takde rezki jumpa tahun ni ye..
insha Allah, jumpa lagi tahun depan ^_~

maaf ye kengkawan yang tidak dijemput..
buat pun ala-ala kadar, last minit punya plan.. next next week ada program lain pulak...
in sha Allah..ada rezki boleh buat jamuan lagi .. ^_^

ok, cukup membebel sikit sikit ..
penat badan masih terasa , semalam mengemas sampai jam 1 lebih..pheww...
tapi puas hati ...

belanja sekeping gambar menu utama ni...
lain2 snap by camera
belum sempat transfer..

menu utama : laksa utara, nasi himpit, kuah kacang, rendang ayam, sayur lodeh..

menu sampingan: koktail, kek pisang, kuihmuih dan kerepek n fruits... ^_^

salam syawal...!

12 comments:

kayyana said...

sdapnye... tahun depan jangan lupe jemput kite tau.. hehehe

Iela Fazielah said...

sedapnyer.... yg penting..ada buat mkn2 tu..seronok org dtg rmh

NzA said...

Terliur laksa utara. Mesti meletopppsss

Mama Myja said...

yummy, sedapnyer.. hehehehe

Nad MamaZN said...

thn ni xdpt rasa laksa air tgn akak
huhuhu
nanges :'(

ros_reeza said...

eh ada laksa ek?... nak...

eima said...

teringin nk rasa laksa utara tu .... sampai datuk pun order kan ....

Hanis Azla said...

As-salam mamalieyna,

wah.. penuh meja menu dia.. bestnya..

Nafira usof said...

sedapnyeee.. menu open house umah kak Iena selalu buat zura terliur.. heheehehe

Delimasari said...

banyaknye makanan

LYAfrina said...

alhamdulillah..kecik or besar x kisah..asal dpt mjamu org kan...

LYAfrina said...

alhamdulillah..kecik or besar x kisah..asal dpt mjamu org kan...