About

Thursday, August 14, 2014

.: saLam syaWaL : tq nuFfnanG ! :.

As salam...

haiiiii... salam bersua kembali...
duyaiiiiii lama giler rasa tak menjengok ke sini...
sudah syawal ke-18 pun kita ye...
huuu.....
belum sempat la nak stori mori pasal raya...reason nya...
1. edit gambo lum sempat
2. sebabnya masa di rumah suntuk sgt, belum ada betul2 free time skrg.. weekend lg la kan, nak pulak di bulan syawal ni..huuu..
3. lappy lembab nak edit gambo, makan jam..haih...ponat nunggu, malas layan..takmo kawan! hii....
4. mood tak sihat badan.. last week pun MC lajak sampai 4 hari tak kerja sbb sakit mata..huu... time sakit baru rasa, bersyukur sgt  waktu sihat... kali pertama kot sakit mata yg menyeksakan... ini kali ke2 kena sakit mata, kali pertama dulu tak la seteruk ni...Alhamdulillah... sakit penghapus dosa2 kecil ^_~

ok, cukup la kot alasan2 di atas..

moga ada kesempatan waktu untuk membebel lagi di blog kesayangan hamba ni...hii..

salam syawal, selamat berpuasa bg yang mengerjakan ibadah puasa ganti dan puasa sunat...
selamat memenuhi undangan rumah terbuka ! ^_^

eehhh...
tajuk tq nuffnang tak bebel lagi...
haaa, sudah terima pun cek ke-7 dr nuffnang sepanjang berblogging ni..
boleh la belanja lepas raya ni kan... ihiks..
tq nuffnang... walau tak aktif sangat dah berblogging... tapi tetap ada hasil...cayaang nuffnang! ^_~

belanja la satu gambar raya kan...
ntah bila ada can nak membebel dan corat coret sini lagi..hu...

10 comments:

Rizziela said...

rezeki raya

mama ka0ri said...

welkam back!

Alhamdulillah..rezeki lepas raya..
cepat2 update gamba raya..nak tengok..hihi..

ros_reeza said...

tahniah tahniah :) dah dapat checknya yer..

Nad MamaZN said...

waa, dah dapat cek!
kemain abg n adik berbaju melayu merah :)

aTieYusof Family said...

Salam Syawal ya..maaf zahir batin.. biasalah bulan raya ni sibuk sikit..open house pun byk lg nak pergi.. hehe..
wah! rezeki tu dr Nuffnang..Tahniah:)

eima said...

alhamdulillah .. ramai yg dh dpt cek ni

kayyana said...

hehehe... Alhamdulillah.. rezeki tu kak..

Adinda Baizura Mazlan said...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

aTieYusof Family said...

Salam Jumaat..singgah ya:)

LYAfrina said...

Tu la... lama jgk eina myepi.. mmg stress kan.. saat mood berkobar.. lappy plok x ok..

Alhamdulillah.. rezeki...