About

Thursday, August 21, 2014

.: reZeki taK terjaNgka :.

As salam...

Salam 25syawal...
fuuuh...sekejapan saja masa berlalu..

nak membebel lebih, sudah lambat..
patut semalam nak post n3 wordless wednesday..
tapi baru sempat post hari ni..
so, jadi wordless thursday la yek ^_~…

layan gambo..
next week la kot, cerita panjang..
hope ada time draft kat rumah... huu..

selamat bertugas!

ooh rezeki tak terjangka ini...
antara 5 peserta kategori perempuan, baju raya tercanteeek katenye...
cantik ke?.. hii..
ramai jeles ni tau..kikiki.., sbb baju kite biasa2 aje.. di mata juri ada faktor pemilihannya tersendiri kan..
juri adalah anak dan menantu bigbos [anak Rosyam Noor  ler tu ^_~]

jgn jeles tengok sape yg kasi hadiah kt kite..

hahaha... ^_~

13 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah MA.. rezeki dibulan syawal namanya tu MA.. Alhamdulillah ;)

NzA said...

TAHNIAH...mmg kemas n comel eina...

Nad MamaZN said...

apa plak tak cantek..
cantek la tu
warna dia menyerlah gitewww :)
tahniah kak!

Sue said...

1st: tahniahhh.. mmg rezeki namanya tu

2nd.. i is so jeles la.. abg rosyammmmmmm

::NureeN:: said...

perrrggghhhh
jakarta tueeee....
bestnyaaaa

nurfadilah suardi said...

wow best yer kak. Tahniah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki Allah

Lelord said...

Wahhhh tahniah

amy said...

WOW!! TAHINAH HAS :) HAPPY TO YOU TOO DAPAT KE JAKARTA LAGI TU :) REJEKI2 ALHAMDULILLAH :)

aTieYusof Family said...

wahh.. Tahniah.. memang cantik baju raya tu.. beruntung dpt tgk Rosyam Nor Live.. hehe.

kayyana said...

uwaaaa.. bestnye.. dapat hadiah + dengan rosyam noor pulak tu dpt gambar... huhuh..tahniah sis

Ena said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
Tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

LYAfrina said...

alhamdulillah...
tahniah eina..hadiah tu mmg best la...

mama ka0ri said...

wahhh..dapat jumpa rosyam noor hensem tu..hihi..