About

Wednesday, July 2, 2014

.: Ww : jumP toGetheR :.

As salam...

Salam 4 ramadhan...

layankan peel anakanak bujang kat rumah ni..
kuat bergaduh juga depa dua ni..
adik abang sama je ..
time cari gaduh, gaduh ler bising 1 rumah..
last sekali mama abah bersuara petir ...kikiki... nak jugak mama abah join sekaki kan..

anak oh anak...

time baik ok, boleh buat pakatan main samasama..

paling suka berpakat time sepahkan rumah..
main mainan..
main tembaktembak..
main tulis tulis..

time baik baik la..
lumrah ^_^…

eh wednesday today..
wordless ye...

layankan piccas ni..
time baik, main jump together gether..
hiii...

selamat bertugas !

9 comments:

inazamri said...

muka hepi betul dia jump2 ye.sama je anak2 kan time baik main sama2..time gaduh mmg makpaknya kuar suara petir hehhe

Fazil Hamid said...

Sama la ank sy..bdk skarang x mcm bdk dulu..

mama ka0ri said...

anak2 lelaki memang suke gaduh kan..haha..

Nafira usof said...

hahahahhaha.. memang sepakat.
kalo bab2 memunggah.. anak2 memang sepakat kan~ cuba time suh kemas balik.. yg tu kata orang ni.. yang ni kata orang tu.. hahahaha

Nad MamaZN said...

hahaaha ni mesti adik yg ajak abam melompat ni hehe

Our Story said...

wahhhhh.... u jump... i jump...

DrCat said...

so cute..:)

budak2 gitu lah dia..same with my daughters
salam singgah..and

salam ramadhan

www.jalanjalanpusingpusing.blogspot.com

LYAfrina said...

ada geng..seronoklah main jump2

Ms Haslina said...

kalau sudah berdua, mesti sama-sama naik main happy-happy kan.