About

Wednesday, July 16, 2014

.: PotLuck sEbELum RamadHan :.

As salam..

Salam Ramadhan ke-18..
fuuuh sekejapan masa berlalu kan...
pantas!
baju raya sendiri tak siap lagi ni weehh.. ngee...
In sha Allah.. on time disiapkan, tk berfesyen pun.. kurung saja, itu yg paling selesa ^_~

ooh, mau abadikan kisah potluck kami..
untuk ke sekian kalinya.. kenangan semua ni kan... harus stori kt sini..

Jumaat terakhir bulan Sya'aban..
as usual, bawa makanan sorang sikit..
kumpulkan jadi membukit.. banyak ooo...
buat time lunch..
menu mana as usual juga..
Laksa in d house.. hihihi..

jom jamu mata dgn sajian kami hari tu..
semua pun best best..
tak larat nak makan, siap tapau memasing.. hii.. ^_~
malas nak interframekan semua gambar
cukup sekadar menu dan tuan rumah kedaung.. hii..

ok, selamat meneruskan ibadah puasa..
macam hari isnin pulak rasa..
sebab baru masuk kerja minggu ni..
^_^

9 comments:

mama ka0ri said...

alamak...ternampak gamba laksam la..aduuhh...sedapnya..

NzA said...

meriahnya makanan....terliur tgk.

LYAfrina said...

Kat opis lya xde pom buat potluck b4 puasa aritu

Lily@MamaZaraZareef said...

wahh..meriah ada potluck gini.best makan reramai kan.=)

Nad MamaZN said...

akakkkk raya ni nak mkn laksa akak masak :)

mummy_ayu said...

wah sedapnya...
macam2 ada..
Ayu minta Dayang Deno yg buatkan..harga pun ok..ada link dia kat blog Ayu tu

::NureeN:: said...

meriah sgt... bestnya...
tergugat tau tgk time ni.. hihiiii

aTieYusof Family said...

banyak nya makanan... seronok bila kita buat port luck ni..masing2 bawa dan kumpul..hasilnya akan ada pelbagai jenis hidangan mknan:)

eB said...

sedapnya... jeles tau :)