About

Wednesday, June 11, 2014

.: WW : JDT in D' houSe :.

As salam..

heheh... JDT la sangat kan..
mama oghang kedah ya..
Johorian.. oghang ghumah ni..
en abah... asal ada jersey baru JDT jer..
nak beli.. layan kan jerlah.. =P



nasib la anak-anak pun boys kan..
memang layan jerlah BOLA..
^_^

9 comments:

mama_ka0ri said...

Sama mcm akak dan abg ipar sy...satu family giler JDT...hebat sgt ke JDT tu? Haha...

eima said...

bambam nye abg arif .. huhuhu bolat ...

::NureeN:: said...

amboi gaya si abg long
kemain yerr

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semangat JDT nampak boys kat rumah tu :)

Nad MamaZN said...

seriusnya muka arif tu hehe

Nafira usof said...

penyokong kuat yer.. hehehe
Abang long tu kemain pandai dia posing~

lynndamya said...

Salam..wah JDT ! haha..anak2 kak semua comel2 bergambar haa..hehe

owh ya, sy ada lebih Voucher Diskaun dpd online shopping store LAZADA...jemput join ya, asal ikut syarat yg mudah je, boleh dapat. Boleh beli barang di LAZADA guna voucher tu, LAZADA pun mmg barang2 dia best..jemput join..terima kasih :D

mummy_ayu said...

wah..johorian tu..

LYAfrina said...

Waa.. org kuat JDT ni