About

Friday, June 20, 2014

.: mooD taK saBar : neW swiMminG suit! :.


As salam..

salam jumaat yg mulia..
alhamdulillah..dapat la menaip n3 live skrg ni..
dah install new app..tukar pulak dr bloggeroid ke blogger.. lebih mudah utk menaip n3 di phone ni... 
memang very thanks to nad la sbb buat n3 pasal app ni... ^_~

kiki... padahal benda ni dh lama ada kt playstore kan.. boleh tak perasan ...huu..

ok.. tidak la mau membebel panjang pun..
cuma meluahkan rasa teruja jer ..
ahad ni nak g cuticuti..
dekat je kot... tapi peruntukan masa utk bercuti yg sangat bermakna..
tambah2 ianya sesuatu yg dapat happykan anakanak..

main air, tengok animals, tengok show...
hah... excited! 
hope semua berjalan lancar..

ooh swimming suit si abang memang sendat mendat dah..
last weekend pergi la mencari..
murah je kot.. tapi cun .
rm25.90... ini pun saiz paling besar...
sendat juge...tapi boleh la bernafas sket si abang tu.. ambil saja..

si adik? 
masih muat memakai si abang punya dulu..
so..tak perlulah membazir..
ikut hati memang nak juga beli utk adik yang baru..tapi... tulah... membazir la kan...

ok..cukup sampai disini...
herm... cuti until selasa depan..
syiioookkk.... hihi...

selamat berhujung minggu...

ooh pic baju mandi baru si abang... interframe sket.. hiihii... 

thanks sahabat yg sudi singgah disini..

7 comments:

Nad MamaZN said...

a famosa resort ke kak? ke bukit gambang? cantek baju mandi arif..xleh tunjuk kat zakwan, nnt dia nak camni jugak hehe

mummy_ayu said...

wah..ada baju swim baru, patut la excited..have fun!!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Happy holiday ML.. memang cantik baju renang tu ada gambar ..

mama ka0ri said...

Seronoknya mandi manda...

Sy lbh suke guna bloggeriod dr blogger..sbb bloggeroid blh buh byk gamba...blogger blh buh satu gamba jer x silap...ke blh buh byk? Kalau blh buh byk bgtau la ek...hihi..

Lily@MamaZaraZareef said...

beli kt mane eina swim suit tuh..murah harga die..tgk kt online biasa mcm ni dah rm35 ke atas..nway, zareef pon tgh suka watak superhero skang..hihihi

Masya said...

wah² kemahin lg nak pg mane tu .. dgn baju swim baru

NzA said...

mesti xsabar nk p bercuti2 nie.