About

Friday, June 13, 2014

.: mEnaRa TamInG saRI :.

As salam..

Salam hari Jumaat yang Mulia..
wohoo..  minggu ni, perabihkan stok gambar ke Melaka jerlah..
walhal tak ada apa sangat pun... snap jer yang kebih..hihi..

ini, sebelum balik ke KL..
jalan melalui Menara Taming Sari..
hari sudah senja..
tak boleh berlama-lama..
so, memang sekejap sajalah..
beli air, tengok orang, tengok sekeliling..
kemudian, balik! ^_^



si abah melayan si akeem bermain bubble sekejap..~






dah jom akeem balik jom..
dah lewat la..

tak sure berapa prize nak naik ke Menara Taming Sari ni..
tak berminat.. tau dah si abang arif takkan naik punya..
hihi...

balik, masuk dalam kereta..
masing-masing dah mood ntah apaapa jer..
inilah padahnya, berjalan seharian, tak cukup tidur..
mengantuk, mula la buat perangai macam-macam..

akeem ok jer, mengantuk, lena lah dia..
si abang tu........ tunjuk perangai dulu..hihi..

ok, selesai sudah edisi singgah berjalan di kota melaka..
mood tak sabar sebenarnya, next weekend, mau c0ti-c0ti ..
eh coti la sangat kan.. ke Melaka juge.. hihihi..

moga kesihatan anak-anak baik-baik aja..
nak layan main air ni..weeehooo... ^_^

p.s selamat berhujung minggu.. !

9 comments:

sue zainun said...

aaa time panas2 nie main air memang best..hihi gi mana tu cadangnya?

eima said...

ai ari tu 2 kakli naik kak .. tp lupa jg hihi ... tak best mana pun .. 1st time naik ade la cerita² sejarah ..pastu kali ke2 naik diam je ..speaker rosak kot

Nad MamaZN said...

byk gak xtvt berjalan ke mana2 ,ok la jugak tu :)

NzA said...

menara taming sari tu feveret abg farouk masa sebaya arif tau..tiap2 minggu mesti kena naik..kalau tak silap dewasa rm20 dan kanak2 rm10.

seronok sebenarnya sbb dapat lihat negeri melaka dan pergerakannya pn perlahan je...cubalah bwkabg arif n adik naik. confirm mereka seronok.

Gieyana said...

Bestnyer...melala dkt jer ngn KL kn..tp rs kureng sket melaka bila bangunan2 sejarah tu di mixkn dgn yg moden..tgk kt dataran phlan tu da bina supermarket..dulu ms p cuma pdg jer..klau dorang remain pdg tu mcm kt pdg kota would b nice utk org lepak2..

Lily@MamaZaraZareef said...

best gak klu naik taming sari tuh..leh tgk pemandangan..hiihi..tp nmpak bebudak tu pon dh cukup seronok dah kan..^_^

nieda said...

bandar melaka ni time cuti sekolah penuh yg amat org..

mummy_ayu said...

wah.menariks gak nie..Adik Ayu baru masuk poli melaka..pas nie, kalau hantar or jenguk dia..boleh la jenjalan melaka..

LYAfrina said...

Kusyuk adik main buih sabun tu