About

Wednesday, June 25, 2014

.: keNangAn pERcutiaN :.

As salam..
salam hari rabu..

sebeban gambar masa pergi bercuti .. taktau bila ada time nak edit dan draff n3 nya..
dah nak masuk ramadhan..
baju raya orang berbelas psg lagi belum jahit..baju sendiri lagilah..

huhu.. semalam cuti pun selesaikan beberapa perkara penting..
settle untuk semalam...
moga dipermudahkan segalanya..
amin...

nakmenjahitnakmenjahit..
hoho...

ok... sepatutnya berwordless kita hari ni kan..

moh tempek sekeping piccas ni..
kenangan bercuti at A'Farmosa Resort
sebenarnya diorang main terjah je suruh kita bergambar...
nak beli or tak terpulang pada kita..
rm18/pcs.. ok la jugak prize nya .
rugi pula kalau tak ambil kan.. ^_~
bijak betul strategi mereka kan..
dari kita rasa tak perlu..
terus rasa, baiklah ambil...
nak nak..kita yang datang sefamily dan susah nk ada gambar sefamily...
ini je kot kesempatan terbaik..
kenangan kan.... ^_^

layan....
herm... kat water theme park je tak bergambo camni... teruja nak main air..

ok..thanks sudi singgah sini..
jom BW.. ^_^

11 comments:

fieda said...

takpe...boleh la wat kenangan kan..

Nad MamaZN said...

kenangan...
bukan selalu pegi pun kan? :)

Kausar Amin said...

seronoknya bercuti! yang penting anak2 enjoy :)

btw salam kenal :) jemput ke blog saya, www.kau5ar.com ya. saya ada buat bisnes sambilan secara online dan kalau sudi saya boleh kongsikan caranya. terima kasih!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Buat lah pelan2 entri tu MA.. tetapi yg baju tu kena pastikan siap sebelum hari raya lah kan.. nanti menangis customer ehe :)

Delimasari said...

kenangan indah

eima said...

ok la RM18... klu kat taming sari tu klu tak salah RM40 kot .... hmmmm
kat cable car langkawi RM45 .... klu melaka cruise RM35 kot....

Nafira usof said...

haaa.. betol tu kak~
kalo kita yang x de orang nak tolong snap nih mmg boleh lah amik sekeping.. buat kenang2an kan~

::NureeN:: said...

rumah baru
nak temaph gak baju kat eina bleh hehehee

mummy_ayu said...

best2..gi A famosa. Ayu paling suka cowboy town dia..happening sgt

mummy_ayu said...

best2..gi A famosa. Ayu paling suka cowboy town dia..happening sgt

Lily@MamaZaraZareef said...

alhamdulillah..banyak gak amik tempahan menjahit yek..nway, best tu bercuti..kite pon suka jek klu nk beli gmbar2 mcm ni tp en husbnd yg selalu kedekut tak bagi beli..hahaha