About

Friday, June 27, 2014

.: kaSut-sanDaL :.

As salam ...
salam jumaat yg mulia..
ohho .. kejap ada kejap tak ada n3 blog ni..
ntah bila nak ada terlebih masa ntah..
huhu...

curik masa pepagi ni...
taip n3 sempoi...
cerita cuticuti..
lambat lagi ler keluarnya kot...
ini pun mujur boleh update guna phone..
kalau idak terus sunyi dan sepi.laahaii...
okeh.. just up n3 nak kasi tak sunyi jer..
meh selongkar stok gambar dalam phone ni...
ceritanya..kasut / sandal anakanak berdua ni...

ada ja berjenis kasut sarung pun..
sudahnya kasut yang 1 jenis ini juga dicari sebab selesa di pakai..
si abang tu ada je beli kasut bersarung untuk dia baru ni.. eh tak la baru sangat..lama jugak dah....
ada la sekali dua pakai kot..
selebihnya.. kasut ala 'crocs' juga diusungnya kemana2 pun... ala ala jerlah crosc tu ... hihi..

akeem pun sama ...
takpelah anak2..  pakai je mana selesa..
biar tk bergaya sangat janji selesa ^_~
ikut hati maknye nak jer suruh anak pakai kasut sarung time jalanjalan..baru lebih ensem.. kikiki...

nak ke melaka baru ni beli la sepasang lagi sorang sebab nak bagi nampak baru sket..hii..
layan pic kasut favourite anakanak ni..
1st n 2nd pic ...kasut lama paling digemari.. 3rd.. kasut terkini... terselit sebelah kasut mama dan abahnye..ngee...

ok..selamat berhujung minggu... !

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA
SALAM RAMADHAN AL MUBARAK!

8 comments:

Nad MamaZN said...

dah mana kepala oppa gangnam style lg sblh tu? hehehe...
tu la, asal anak2 selesa ok la kan..dr nak berdukung je plak, lg haru hehe..

Masya said...

amboi doraemon pun ada yer ...

Ratu Hatiku said...

Bdk2 suka jerk pakai yg mcmni kan lbh selesa. :)

nieda said...

comel kasut..

fieda said...

tu dia...ctk2 kasutnya..camne ye nk update guna phone..guna phone sng sikit kan..

Iela Fazielah said...

senang nak sarung pakai kasut ala2 crocs ni... tu pasal anak2 suka...

Nafira usof said...

Zura pon suka bagi anak2 pakai sandal simple camnih.. kalo pakai kasut kadang2 anak rasa rimas kat kakinye.

eB said...

kami mmg peminat crocs... sampai skarang. slesa.... org kata alah membeli menang memakai :)