About

Monday, June 23, 2014

.: intRo : cuTi-cuTi @a Farmosa ResoRt :.

As salam...
salam hari isnin..
mood holiday ni.. tapi sempat ajer buat n3..
gara-gara nak lepak bilik sampai checkout nanti..
nanti lepas checkout sambung jalan2 di safari wonderland pulak ye...

semalam done for water theme park n show old west..
sangat mengujakan..
sediakan duit je ye..hihi...
cerita lanjut kemudian lah ..
banyak ambil gambar guna camera..

kt handphone ni banyak rakam show old west jer.. best..rugi kalau tak rakam.. ^_^

moh tempek sikit gambar yg ada tersnap guna hphoe ni..
happy anak-anak..walau kepenatan badan..
semalam seharian tak tidur..
malam sambung tgk show sampai habis around 1030 pm..
balik bilik..pengsan semua !

ok..selamat bertugas..
nama cuti lagi esok..ada urusan..
hoyee...hoyee!
terima kasih sudi singgah..

11 comments:

::NureeN:: said...

nk komen dlm ig td mandi kat bathtab mana?? hehehe
cuti yerr.. bestnyerrr

mama ka0ri said...

Sonok dia mandi lam bath tub!! Hihi..

Mar Mansor said...

best nyer bercuti..

Nafira usof said...

teringin nak jalan2 kat melaka jugak.. hehehe :)

NzA said...

minggu lepas akak ada singgah n pusing2 kat sini....tetiba trpandang ada sebuah kolej kat dalam tu ye eina....
best ek kt situ eina?..masa p akak tgk jugak dr luar mcm ada 1 tmpt tu ala2 perkmpungan cowboy......

Nad MamaZN said...

bestnya kak...
bila la kitorg nak bercuti gak ni huhu

Masya said...

hohoho bestkan kat sini .. mmg kena sediakan duit berkepuk lg² nak masuk cowboy dan safari

sue zainun said...

selamat bercuti :)

eima said...

tak penah try lagi afamosa tu ... nenanti nk pi jg la sbb ade kondo campony dlm tu rate murah sikit

Delimasari said...

SLMT BERCUTI

fieda said...

seronknyer..tak pernah smpai sni lagi..