About

Wednesday, June 18, 2014

.: ikuT haTI teRKubuR :.

As salam...

Salam hari rabu...
Patut berwordless hari ni ye..
Herm.. apa nak dikata, tak terkejar dek masa sekarang ni..
Nak buat n3 supaya blog ni sentiasa berupdate..
Banyak cerita, tapi tak dapat nak catatkan terus di sini..
No time la..wuuuu... sedeynye...
Malam tadi dah on lappy..
Selang seli buat kerja lain, sudahnya log off balik...tidur!
Huuu... rindu nak aktif menulis macam dulu..
Bila ada cerita terus stori kat sini..kan semangat sket..
Macam sekarang cerita disimpan simpan.. last2 bila update..short2 saja ...
Dah luput ceritanya, blur blur nak tulis pun..
Hermm.. apa nak dikata masa berubah, keadaan berubah...
Seronok sebenarnya menulis blog, bila review balik..boleh senyum sorang2..
Tapi kandungan penulisannya dah tak macam dulu..
Sekarang, padat, kalut dan macam nak cepat jer..
Herm....sabar jerlah...

Ini pun update kt ofis, guna tab..
Tak best sbb upload gambar sgt masalah...
Ini draft n3, ada pic selingan di sini..
Kasi tempek.. awal tahun 2014 ni.. fuuuh lama..hihi..

Anak saudara gegirl paling bongsu.. AINA.. yg comels...

2 beradik bujangan mama, gosok2 gigi bersama... 6 bln lalu..weee...

Gambar semasa pergi checkup akeem di usia 2 tahun... next 26hb ni checkup tuk 2thn 1/2 pulak..herm...

Ok, cukup sampai disini..harap ada kesempatan melayan blog di rumah nanti..
Jom berBw sementara belum 830am ni...
Selamat bertugas!

8 comments:

Sue said...

check up umur 2yr tu kena cucuk ke? sy lepas last cucuk umur 1thn 6bln tu da takde bwk anak check up dah... huhu mmg kena bawak ke

NzA said...

yelah eina, kengkangan masa..akak pn sama, skrg xaktif mcm dulu..nk bw pn trkdg xsmpt. emmm.

♥ Mrs. C ♥ said...

sudah lama tidak menjengah disini.. :)

Nad MamaZN said...

kak, upload sesiap semua gmbr masa on lappy.draft kan.nnt sampai ofis tggl mengarang je, hehe

Fazil Hamid said...

hehehe...sama la..bila ada keluarga dan anak-anak mesti setiap hari ada cerita menarik..

cuma tiada masa nak update...

mamaarifakeem said...

Sue,
Takde pun kena cucuk.. cuma dia bg ubat cacing jer.. then 2 thn 6bln ni pun just checkup biasa jer. Ikut si abng dl mmg sampai sethun setengh jer.. yg adik ni, diorg minta dtg juga.hetm.. ikut klinik kot.

Nafira usof said...

Takpe kak~
boleh buat n3 tempek2 gambar mcm nih pon dh ok~ pastu tulis tajuk panjang2.. InsyaAllah.. paham lah ape yg ingin di sampai kan~
janji ade kenang2an di blog..hehehe

Imani Iwani said...

lama x jenguk kt cini..rindu nk bw cm dulu..:)