About

Monday, June 2, 2014

.: buLan juN _Bulan SyaaBaN :.

As salam....

Alhamdulillah, bertemu lagi live hari ni, hari isnin...
Di bulan baru, bulan JUn, dan bersamaan bulan syaaban...
In sha Allah..bakal menjelma bulan Ramadhan...
Moga dipanjangkan usia untuk bertemu ramadhan tahun ini...

Oooh tak sempat lagi nak buat schedule n3..
Sabtu, menjaga anak saudara, harith.. pergi kenduri..
Malam dah penat, keluar dinner di luar, lama tak dinner luar kan.. ahad pula, kemas, masak, keluar beli barang keperluan, gosok baju kerja..
Then, malamnya menjahit pula..
Sudahnya tengah malam bukak lappy..
Nk terlena2 depan lappy...haih tak bleh jadi tidur sajalah...hihi..
1230pm tidur... bangun semula 530am...
Cukup la 5 jam tidur..
Niat nak puasa, boleh pula badan penat sangat nak bangun jam 5 tu tuk bersahur..huu..
Tak jadi...

Ooh hari ni membebel sajelah..
Stok gambar banyak juge..tapi tak sempat nak edit resize, watermark kan lagi..
Jadi membebel kosong sajalah..

Alhamdulillah...
Bulan baru, rezeki lebih kompeni bagi..
Syukur... bukan mama seorang tapi boleh kata semua orang..
Syukur adanya... ^_^

Ok dah kot membebelnya..
Tempek stok piccas lama.. last year kot..
Hihi.. tengok masih ada kat draft ni..
Anakanak bersama sepupu mereka @Johor Bharu..

Berbuai dalam rumah ^_^



Sekian, thanks sudi singgah sini..
Selamat bertugas!

12 comments:

Nad MamaZN said...

tgk arif masa ni slim lg hehe

::NureeN:: said...

sama lah kita.. plan nk puasa gak ri ni
nasir x bg plak...
kena ganti lg 4 ari ni

kayyana said...

membebel sungguh ni kak. hahahaha... kalau yana hari minggu mmg tak on lappy langsung... mmg internet pun on off on off sebab sibuk melayan anak anak... hehehe...

amy said...

samela has ingat nak puasa jugak hari ni last2 ke laut jadinya ;0,takpa boleh cuba lagi :)

inazamri said...

byk benda kita nk cerita sampai tak tercerita sama la mcm akak mcm2 nk buat,mlm td pun pukul 1 br tido,pg ni dah kena selsema .ingat nk update blog tp blogwalking dulu la.

LYAfrina said...

owh..eina dapat bonus ye..alhamdulillah.. blh buat belanja raya tu..

aTieYusof Family said...

busy juga ye?? biasalah kan..dah biasa tu..gambar anak2 tetap comel & menghiburkan:)

mama_ka0ri said...

Sedsp tgk dia mkn ayam goreng..hihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

salam eina..sori lama tak jengah sini.. :)

Alhamdulillah..ada rezeki lebih..Cepat masa berlalukan..tak lama lagi dah nak puasa...

eima said...

weekdays yg lps aku pun tak dan kak ... byk mende nk buat nk bw pun tak smepat ... lagi la nk buat entry ,......

eB said...

bonus? wahhhhhhhhhhhhhhh... asyik
geram tgk pipi adik,.. :)

Nafira usof said...

Zura pon di landa kebizian kebelakangan nih~