About

Monday, June 9, 2014

.: baLik KenDuri SiNggah MeLaka :.

As salam..

Salam Monday morning ! ^_^
Aura positif please.. Isnin Isnin ni.... hihi...

Yuhuu.. cerita sangatlah lama ye.. dah lebih sebulan kot..ngee..
susahnya laaaah nak merajinkan diri membuka laptop sekarang ni..
almaklum, dah senang bersosial guna HP kan.. itu yang makin kurang rajin nak open lappy tu..
wuuu....
apapun, Blogging ada kisahnya sendiri..
boleh tulis dan abadikan cerita panjang2..
blogging Best! ^_^

so, moh kita.. tempek gambar saja yang lebih..
sebabnya hal dah lebih sebulan.. blur blur dah nak tulis apa..
alahaii... layankan jer.. ^_~

aktiviti balik dari kenduri kahwin ofismate @Muar..
otw balik singgah melaka la sekejap.. alang-alang kan...
snap2 sket.. pemandangan yang cantik di sepanjang Sungai Melaka..
Ada Melaka River Cruise! cantik................


ooh nampak ini, stop bergambar sekejap.. en abah jerlah.. mama malas.. rasa macam baru je datang bergambar kt sini..hihi..


jalan-jalan.. untung bawa ofismate sekali datang kenduri, boleh tolong snapkan gambar sefamily..hihi..

dagu berlapis.. rasa macam semakin 'gemuk'.. huu.. hawat la..wu..


en abah dan dak akeem... weeii...


amboi.. si teruna.. termenung jauh nampak.. ingat  aweks ke..ihiks..

si abang pergi toilet time ni, tidak la dapat bergambar dengan dia.. adik jer layan...ngee~

akeem dan mama.. ditiup angin sepoi2.. sepoi la sangat kan.. panas Melaka~

tunjuk Gigi ke dik.. ^_^
mujur ada acik Nana (ofismate mama) follow sama.. ada juga orang tolong memantau selia si akeem tu..
akeem bahaya sikit, sikit lagi mau terjun sungai melaka tu..
ada beberapa batang kayu jambatan tu yang sudah tercabut..
akeem ni, main terjah jer.. ngee... nasib la acik nana cepat bertindak pegang tangan dia..wuu..

akeem yang susah nak layan camera.. candid..candid..

budak bolat botak..hihi..



ok... get ready.. kita naik River Cruise pulak ye lepas ni.. ^_^ teruja !
... naik Melaka River Cruise next n3 la ye..

terima kasih sudi singgah ~ ^_^

10 comments:

nurfadilah suardi said...

wahhh seronoknya mereka berdua.happy n sweet family. Semoga gembira selalu

aTieYusof Family said...

Cantik nya view... InsyaAllah nak kesini gak nti bila balik rumah MIL.:)

Masya said...

bestnya possing² lepak tp tu... lps tu naik cruise ...

Nafira usof said...

sempat naik cruise jugak yer??
bestnyaaa.. zura pon teringin nak naik jugak.. hehehe

Nafira usof said...

sempat naik cruise jugak yer??
bestnyaaa.. zura pon teringin nak naik jugak.. hehehe

Nad MamaZN said...

naik cruise best! tp aritu kami naik mlm

eB said...

tengok gambor2 eina semua trus tringat kat Aed... kat situlah dia hampir masuk dalam sungai tuh... ingat x? crita seblum eB preggykan Aerica... hu3... nightmare....

Iela Fazielah said...

best dtg sini... ila suka pergi.....tp ina mmg nmpka naik badan... mcm ila gak..kiki

eima said...

melaka pi byk kali pun ttp best kan ....

LYAfrina said...

Kalo kt.melaka ni suka tgk bandaraya dia.. bgunan smua cantik2