About

Wednesday, May 14, 2014

.: WW : Itu Ini - BegiTu beGinI :.

As salam..

salam hari rabu...
berwordless kita hari ni ye..

gambar banyak noo kat HP, moh ditempekkan saja di blog ni..^_^

Akeem kehausan @ Kg Johor

Anak-anak kepenatan kononnya -dera abah urutkan kaki =P

sesi pembulian abah - abah redha saja di situ ^_^

happy time si anak-anak dengan abahnye.. ^_^

sesekali nak bergaya dalam rumah - hero-hero mainnya beginilah ~

upss.. nampak sangat tak pro -pegang camera pun salah.. haha..asal boleh jer =P

akeem in d house - suka no pakai kasut abah -dah terbaring, nak bangun tak boleh.. hahaha..

hihi.. terinterframe pula - anak-anak dengan hasil berKUTU Tupperware ^_^
Sekian, selamat bertugas ! ^_^

8 comments:

Nad MamaZN said...

tupperware....! banyaknya, huhu!

aTieYusof Family said...

comel gaya budak2 ni bergambar.. wah! tupperware hasil kutu, best nya..:)

Maria Firdz said...

minum apa tu smpai tungging jag tuh,, hehe

Nafira usof said...

Salam Hari Rabu Kak Iena~
Amboiiii Ariff.. kemain haus tuh.. pakai tonggeng jug air terus yer. hahahaha.

ini sudah terbalik nih.. abah pulak tukang urut kaki yer.. hahaha.. comel masing2 membuli abahnye yer~

Sonok kan tengok anak2 dapat bermain dengan ayahnye.. bukan selalu dapat bergurau camtuh.. harapkan waktu malam dan hari cuti jer lah~

Amboiii..kemain lagi bergambar ala2 polis yer..siap dengan pistol lagi hah~

Kak Iena.. ade gaya dah tuh jadik photographer tu.. hehehe.

Comelnyeeee Akeem.. pakai kasut besar sampai terbaring.. hahahaahha.

Waaahhhh.. banyak betol tupperwarenye. pengumpul tegar eh kak?

Mar Mansor said...

takde besau lagi jug tu...ahahaiii..kelakar..

NzA said...

he3...kelakar je hakeem....

ch@ said...

akeem, aduhaiii comel gila pangai.
pasrah je abah melayan hero-hero, bakal mewarisi kerjaya abah jg tu.
tahun depan main lagi kak, berbaloi-baloi.

Lily@MamaZaraZareef said...

hahaha..gambar first tu supercomell!!! sebolah2 nak teguk air dlm jug besar yek si akeem..^_^