About

Tuesday, May 13, 2014

.: ThrowbaCk : suaTu keTika duLu :.


As salam..

Salam hari Selasa.. Wesakday today..
so, cuti-cuti... yahooo...! =P over kan.. hahaha..

tetiba rajin pula buat n3 di hari cuti ye..
(draft malam tadi sebenarnya..)
sesaja stok gambar banyak pula..

ini lagi satu haa.. sekitar Januari 2012 -itulah namanya throw back..hehe..

gambar yang disnap, tapi tak juga publish-publish lagi kt blog kesayangan ni..
moh ditempekkan.. lagi pula, sekarang ni..mood nak layan gambar dan perlakuan baby jer..ihiks..
upss.. jangan spekulasi naaa... chek tak preggy pun... cuma harapan tu ada.. hihi...

pic 1 - in car, akeem di usia 13 hari.. otw balik kampung..untuk berurut mama dan cukur rambut akeem @kedah~


pic 2 - si abang di usia 2 tahun 9bulan +

pic 3 - akeem @kg kedah -kena tidur dalam kelambu, banyak nyamuk ooo kt kampung...

pic 4 - alolo.. si akeem ke ni?..ihiks.. dulu gelap jer.. =P

upss.. ini pun ada snap? pic 5 - si abah dengan hobinya mengemop - kt rumah mertua pun suka mengemop..ngee~

pic 6 - si abang arif, bantu abah ^_^

pic 7 - akeem in car - otw balik KL semula.. behaved masa tu.. ^_^
aduidui... terkenang kenang pulak..
walau mengandung itu banyak c0baan dan dugaan, walau bersalin itu menyakitkan yang tidak terucap dengan kata-kata, tapiiiiiii.....
naluri seorang ibu, nak jugak lagi baby... hihi..

doakan ye... Amin... ^_~

p/s tak tahu kenapa n3 camni boleh keluar pula, terikut dengan Zura@Nafiraa kot.. hihi..

3 comments:

Maria Firdz said...

rindu moment2 ni juga kgkdg...

Mar Mansor said...

bila anak dah besar mesti teringat macam baru je bersalinkan mereka kan..

ch@ said...

memori. rindu sgt adli masa kecik.