About

Friday, May 9, 2014

.: saLAm JumaaT : gambar 1001 kisah:.

As salam..
Salam jumaat..
Wuhuu... bertemu lagi..
Tenggelam timbul dah sekarang ni.. alahai..
Mujur juga ada tab peneman disisi..
Ada waktu ni, boleh la karang n3 sikit..
Buat blog supaya tidak terus sunyi...huu..

Ininpun , tak dapat bebel aktiviti sehari hari dah..
Justbtempek random pic from instamag ni..
Jadilah kan..

Harap2 minggu depan dapat cerita aktiviti minggu2 yang lalu..
Balik kg-ragam anak-dan segala macam gambar yang disnap..
Banyak stori sebenarnya, cuma kesempatan tidak ada..
Weekend ni, plan nak g kenduri pula @muar, harap2 jadilah..amin..
Bergantung pada jadual tugas en abah..huu..

Meh tempek pic, bebel tak best taip pakai tab ni..wuu..

Si abang menikmati otak2 @jln semarak..

Arif Akeem menikmati makan malam @giantnkinrara

Selfie 3 beranak in car.. ngeh3x...

Akeem tatkala demam menikmati kfc.,huu..

Selfie mak budak.. dgn shawl first time pakai.. hahaha..

Akeem in action@mydinmall

Si abang dan layang2 buatan sendiri ^_~

2 beradik@rumah ibunpengasuh bila disuruh posing ^_^

Daah itu jer, selamat berhujung minggu.. moga hujung minggu yang bermanfaat buat semua.. ^_^

4 comments:

Nad MamaZN said...

canteknya akak pakai shawl! suka la, nmpk lg muda ;)

makanan... otak2, kfc, sizzling mee..nyumnyum.. ciknad lapo ni akeem! ;)

eima said...

suka tgk hakeem sgt jambu ....

Nafira usof said...

Ragam anak2 yang menghibukan memang wajib di abadikan di blog untuk tatapan di masa akan datang.. hehehe

cantek lah kak Iena pakai shawl tuh. :)

ieedaz @ mama_isha said...

salam.. maaf lame tak singgah cni..kite baru nak start blogging balik :)