About

Wednesday, May 21, 2014

.: majLiS doA sELamat, taHLil, akeKAh & cuKUR JaMBuL :.

As salam...

Sudah rabu hari ni ye..
N3 pertama utk minggu ni..
Apa nak dikata, weekend pun sibuk juge
Tak dpt la buat schedule n3..
Ini menyelit sikit pagi ni, sambil breakfast sambil menaip..
Gambar dah siap upload 2 weeks ago kot..
Meh publish saje..
Nak bebel tal dapat la..wuu..

Date : 3mei 2014
Location : kampung @ pontian johor
Program : majlis kenduri doa selamat, tahlil, akekah & cukur jambul (adat org johor) anak saudara, Alif Zuhaiyr

Jom layan gambar yang ada...





















Alahai, tak syok pulak takde caption setiap gambar ye
Herm... nanti ada time kita edit semula la n3 ni.. hahaha.. boleh gitu? ^_~

Ok, stop sini dulu, nak Bw jap sementara ada time sket ni..
Rinduu... ^_^

11 comments:

Fazil Hamid said...

mudah..all in one..tak perlu la jiran-jiran saudara-mara nak datang berkali-kali..nak-nak kalau rewang..penat nak rewang banyak kali..

ni dah bulan "kirim arwah" kan..hehehe..betul ke istilah tu..

Nad MamaZN said...

3mei tu pun kitorg ada kenduri sempena zakwan nak sunat n anak sedara nak further study.. pakcik2 stylo la pakai baju melayu teluk belanga tp sampin kat luar hehe...akak, cantek la pakai shawl! pakai je la shawl pasni ek ;)

aTieYusof Family said...

Salam..
busy ye?? hihi..biasalah tu..
meriah kenduri.. ensem hero berbaju biru...hehe

Sue said...

salam lieyna.. lama kot tak jenguk sini.. aduihh si abang tu da semangattt badan dia yea.. tangan pon da tembam.. da macam khalish ehheheheh... senang hati ehh.. comel la baby yg cukur jambul tu.. ingatkan anak no.3... terkejut td hehehhe

kayyana said...

hehehe... tgk gmbar aje pun boleh.. wordless wednesday la katakan

Nafira usof said...

meriahnyeeee.
dah gaya cam kenduri kawen.. hehehe

eB said...

salam rindu...
terliur eB tgk gulai kawah tuh eina...
bila la dpt rasa air tgn eina lagi nih... wajib rasa lagi tuh... he3
ps: eina dh plan utk yg ke-3 ya? insyaallah soon. :)

sue zainun said...

salam..apa khabar?lama xjenguk hehe

::NureeN:: said...

berselera tgk anak2 eina mkn.. sedapnyerrr....
klau anak2 nureen pon mcm ni.. suka3x...

Masya said...

alhamdulillah.. majlis kesyukuran mcm ni mengeratkan silaturahim kan..

LYAfrina said...

berseleranya 2 beradik ni mkn.