About

Monday, April 14, 2014

.: pantasnya masa_ sungai :.

As salam..

Salam hari isnin kawan2x..
Ya ALLAH... pantasnya lah masa berlalu,,
Weekend berlalu... sekejap sahaja..
Tak sempat buat apa yg kebiasaan buat di hari minggu..
Masa berlalu..... sedar tak sedar... muncul isnin semula :(
Alhamdulillah,mak sudah kembali ke bumi Malaysia, 12 april lalu..
Alhamdulillah, dipermudahkan ALLAH, emak menjalani ibadahnya di sana..

Dan untuk seminggu ini, emak masih di KL..
Bersilih ganti duduk di rumah, 3 anaknya disini..

Kesuntukan masa untuk menulis blog
Jengah utk BW pun tidak...
Biasa draft time weekend..ini dgn iron baju pun sempat sorang sepasang je, mama_abah_baju sekolah arif..
Biasa tu, stok seminggu terus..

Huhu... pantas..pantas..
Ooh n3 ni, taip pakai tab jer ni..
Kurang selesa, tapi apakan daya, tunggu nak bukak lappy kat rumah entah bila..
Rindunya, "masa"....huuu..

Ok just simple n3, takmau biarkan blog s3pi lama2...

Tempek pic yg sudah ada di draft..

Aktiviti balik kampung yng lalu...
Mandi sungai!

Gambar snap by me via hp.. gambar tuan badan tidak la interframe ye.. :-)

Layan... kenangan... anak2 sedara, adik mama dan kakak...










P/s selamat bertugas ye kawan2.. jom breakfast :-)

7 comments:

amy said...

Alhamdulillah mak has dah selamat balik :),best tol mandi sungai dah lame gak tak mandi sungai nih ;p,selamat bertugas :)

Nad MamaZN said...

best! xtvt sgt best! zakwannayli tak merasa lg mandi sungai :)

kayyana said...

btul.. skrg ni masa rasa cepat btul berlalu.. memang rasa tak sempat nak buat ape ape pun.. aleh aleh dah isnin.. nampak sgt pengurusan masa kite failed kan. hehehehe. sabo jelah .

eima said...

kami ni tak penah mandi sungai sejak 18-20 years kot ..lupa dah yg ingat waktu kecik2 dulu je

Masya said...

lama x berendam kat air sg .. bestnya.. terasa kesejukkannya...

Nafira usof said...

jernehnye air.. berkelah kat mana tu?

NzA said...

syukurlah bonda sihat....
Wah eina, ok jugak tu dpt tulis n3 yg agak pjg..n3 akak hr ni sgt2 pendek..tu pn sbb nk wish utk en ayah....