About

Monday, April 28, 2014

.: aSkar MeLayu :.

As salam..

Salam hari isnin..
minggu terakhir bulan April..
bakal muncul bulan Mei pula..dalam sedar tak sedar kan..
dah habis 1/3 tahun 2014.. cepat sungguh!

***********
berbalik tajuk..
anak-anak ini, memang berkenan lama dah dengan uniform celoreng askar ni..
nampak hebat dimata mereka ^_^
sebelum ni, mencari juga tapi tak beriya mana pun..
kebetulan ke pasar pagi weekend lepas boleh pula terjumpa..
waaaah..pucuk dicita ulam mendatang...
terus la grab... cuma untuk si adik sesuai yang bersaiz seluar pendek jer..
hu.... jadilah akeem ye.. ^_^

happy kemain, dan-dan tu nak pakai tau..
balik rumah, terus melaram.. siap dengan pistol2 lagi..sayangnya senapang dah rosak semua..
layankan jerlah..
sempat juga en abah snapkan aksi mereka..
bagus lakonan mereka berdua ni.. hehe..
penuh aksi main perang-perang ye..
budak lelaki kan, gitulah.. ^_^

pose dulu... huu.. akeem tu, kalau disuruh memang tak dilayan..wuu...

akeem.. hari ni genap usianya, 2 tahun 4 bulan.. rupa macam baby lagi...hee...


aim sasaran..waaah bukan main lagi..

siap meniarap-niarap ha...

adik vs abang~


adik tumpang dulu, kena tembak!..hahaha..

amboi dik.. lama benor matinya.. hehe~

adik~abang... tercapai sudah impian sekian lama~ ^_^
anak-anak dah kian besar ni
hari-hari rumah riuh rendah dengan suara mereka...
tak bergaduh, bergalak main sama-sama..
Alhamdulillah... sihat selalu ye anak-anak..
baru ceria sehari-hari mama ... ^_^


p.s selamat bertugas!

9 comments:

Nad MamaZN said...

dpt pun baju dorg...
kemain hepi ye ala2 sojar ni hehe

Sue Bee said...

salam kenal..encem adik abang guna baju askar..siap ngan pistol lagi :)

eima said...

dok cari jugak utk fahim sbb kami ni jrg sgt pi keluar ke psr atau pasaraya kan ,... mmg susah ckit nk jumpa....

nor nazliana said...

sahabat bergaduh n bermain bersama..

Ratu Hatiku said...

hihihi...seronoknya tgk dorang mcmtu...cute sgt pakai bj askar tu..

Nafira usof said...

amboiii.. segak sgt hero2 nih.
abang long nampak berminat sgt nak jadik askar kan~ hehehehe

Masya said...

kemahin lg adik yer... teruja dia.. bakal² askar ni..

::NureeN:: said...

wahhh... best ni
tp emir x mau pakai topi
klau dpt gang mmg best la kan... :)

Lily@MamaZaraZareef said...

hahahaa..super duper comelssssss ok..pndai plak dua2 bergaya ala askar tuh...hihihihi