About

Monday, March 3, 2014

.: fotoShooT syoK seNdiRi :.

As salam..

Salam hari Isnin, permulaan minggu bulan Mac..
ber wordless jerlah today kita ye..

lokasi : HallMark View Hotel, Melaka..
time : sebelum check-out..(semalam)

mooh bergambo syok sendiri sat..
lama tak snap ber-4 ^_^
testing 1, 2, 3

adik tak nampak.. gambar blur..huu~

mama tak nampak mata sebelah, abah tak ready, si abang .. ntah apa-apa jer.. adik je yang syomel..hehe..
ok, last snap.. kalau tak jadi jugak, malas dah..
hehe... en abahnye tu bukan gemar sangat nak layan bergambar cenggini =P

last shoot.. 1, 2, 3... snap!
my small happy family!.. fuuuh lega.. seb baik menjadi juga, walau... si adik sipi2 jer nak tenggelam... en abah dah malas tu..hehe..
gitulah gaya kami yang malas nak usung stand camera..
memang tak pernah usung pun..
masa balik kampung hari raya tu jer, merajinkan diri bawa balik..hee~
kalau ada stand camera kan senang, tak payah susah-susah nak adjust...ngee..

sendiri yang malas kan..
so, jangan nak komplen =P

p/s n3 pendek di awal minggu pertama bulan Mac.. tak sempat la nak mengarang panjang-panjang, penat baru balik dari Melaka, pergi kenduri cum jalan-jalan coti-coti sekali.. ^_^

10 comments:

ros_reeza said...

dapat juga bergambar berempat :)

Nad MamaZN said...

Seronoknya p oliday! :)

ZazaMyMoon said...

ok lepas ni dah hilang penat boleh lah sambung buat entry panjang2 yer mamalieyna :)

aTieYusof Family said...

dapat juga snap pic berempat kan..posing pun OK je..comel! :)

::NureeN:: said...

bestkan cuti..
tenang pikiran dr kesibukkan kota hehee

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Dapat jugak gambar berempatkan...sonoklah cuti2.. ^^

eima said...

ok la tu dr tak de .... cun jg gambo2 nye

NzA said...

oklah jugak si abah tu nk bergambar, kalau cik abe akak tu mmg susah tapi suka snap gmbar kami..trkdg suka curi2 snap gmbar akak sbb akak pn xsuka brgmbar...he3x....

Lily@MamaZaraZareef said...

hee..oklah tu kan finally dapat gak gmbar berempat..rasa huband eina lagi ok kot bab2 melayan amik gmbar ni compare to husband kite..=p

mummy_ayu said...

seronoknya jenjalan..ye la..sama ngan Ayu, susah tul nak amik gambar family..kalau kuar berempat jer ..kan?