About

Friday, March 14, 2014

.: 14.03.14 : haPPY biRTHday to me! :.


As salam..

14.03.14 .. genap usia saya 34 tahun!
Huh.. dah tua... hahaha..
Alhamdulillah... dengan izin ALLAH masih bernafas dan menikmati alam kehidupan di dunia ini..
Tak sempat nak draft n3 ni awal..
So, pagi ni gagahkan juga taip n3 guna tab..
N3 simple jerlah dulu... :-)

Thanks kepada yang wish di fb dan private sms...
Tq sooo much!
Alhamdulillah masih ada orang wish2 besday kita kan..
Rasa terharu..
Lagi terharu dapat kad special dari sahabat blogger...
Ceritanya di n3 lain la ye...

Katanya nak short n3 kan...
So,

HAPPY BIRTHDAY to me! :-)
Semoga ALLAH panjangkan usia dan dapat memanfaatkan usia yang diberikan..
Semoga rezeki kian bertambah dan bahagia berpanjangan di samping insan2 tersayang..
Amin..... ^_^

P.s keep praying for MH 370 :(

15 comments:

eima said...

hepi besday kak ina semoga pjg umo....murah rezeki....


hari ni br dpt pi blog korg....

Nad MamaZN said...

hepi bday kak! ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day Eina..moga panjang umur..murah rezeki..diberikan kesihatan yg baik & bahagia bersama insan2 tersayang...^^

amy said...

HAPPY BIRTHDAY HAS :),SEMOGA HAPPY2 SELALU DI HARI YANG BERMAKNA NI :). SEMOGA BERBAHAGIA SELALU BERSAMA KELUARGA TERCINTA :)

aTieYusof Family said...

wahh! Happy Birthday awk..sebaya rupanya kita..hehe
moga sihat sllu, pjg umur & murah rezeki...amin! :)

yana haikal said...

hepi besday kak..hihi..lame xupdate blog dah..paswod dah lupo..adehh..comel yg kecik tuh..

SYANI said...

Happy birthday... kebetulan sama dengan anniversary saya..hehehe

Imani Iwani said...

happy besday akak..semoga sentiasa dlm rahmat ilahi..amin..;)

Nafira usof said...

Happy Birthday Kak Iena.
semoga semua doa2 dan impian akak akan jadik kenyataan.. amin~

kayyana said...

happy besday sis.. semoga apa sahaja impian sis akan menjadi kenyataan... amin

Zura@Iwan said...

selamat ulangtahun kelahiran

sama umor kita ye..tp sy lahir bln 2..hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Haslina...Terima kasih singgah blog Kka atie yer
Juga HAPPY BIRTHDAY...semoga sentiasa berbahgia.Aaminnn

NzA said...

kat FB dh wish n kat sini nk wish lagi..Selamat ulg thn eina..moga sntiasa dibawah rahmat dan kasih syg Allah....aminn.

BUNDA a.k.a KN said...

Happy birthday n salam ukhuwah dari BUNDA...

#prayforMH370 :(

MaMa Chantique said...

Happy birthday sis, semoga bahagia n d bawah rahmat dan lindungan Allah sentiasa ..amin...