Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Monday, February 17, 2014

.: pOSitiVe thiNKinG - aNak-anaKku :.

As salam..

salam hari isnin, permulaan minggu baru..
moga aura positif sahaja yang menghampiri diri..
positive thinking, positive attitude, positive environment... yes!
aura -ve, pergi jauh-jauh! ^_^

ooh tajuk itu, tak ada kaitan pun antara keduanya..
positive thinking untuk si mama
anak-anakku - kisahnya photoshoot by si mama.. sementara menunggu si abah turun..
nak keluar ke lokasi sepertimana pada n3 WW last week..

photoshoot la sangat kan, sampai sekarang guna auto jer.. manual tak belajar-belajar pun =P
lepas untuk mengambil gambar anak-anak jerlah.. =P
ooh pasal lokasi bersalji last week tu kan..

hanya seorang yang buat tekaan betul
hehe.. lokasinya 'Rumah Iklim Sederhana 4 Musim, Taman Botani Negara, Shah Alam!' ^_^
cerita dan gambarnya, esok la menyusul ye..

as usual, n3 mama ni ikut jadual, seminggu dah terlist..
hehe~ layankan jer n3 pertama minggu ni, gambar anak-anak...
riang gumbira dapat keluar rumah kan..

Lokasi : Taman mainan, depan rumah..Bukit Jalil~
 
baju sedondon sebenarnya, tapi adik pakai baju kat luar pulak..

cak! tetiba teringat masa umurnya 1thn++ ambil gambar posing di tempat yang sama, senyuman masih sama~ ^_^

apala yg disembangkan si adik tu..hehe~

abang ajak, main kutip2 ranting~

dia memang takmau fokus camera~

berkerut kening abang~

belum ke mana, baju abang dah comot di belakang..ngee~

khusyuk kutip ranting~

"ambik gambar ayeeh maa.."


puas suruh adik pandang, dia buat 'deek' jer.. huu~
waktu gambar diambil, pagi around 10.30 pagi, tak ada orang kat taman, itu yang boleh snap-snap tu, kalau tak, segan juga..hehe..
eeh ada seorang kawan baya arif kat belakang nun... ^_^

ok, terima kasih sudi singgah sini.. happy working!

7 comments:

ZazaMyMoon said...

alahaii comel anak2 mama ni... rajin melayan photoshoot.. nanti boleh lah auntie join photoshoot sama2 yeh hehehe

eima said...

arif dah nampak cam big boy .sejak gunting rambut ni kurang sikit nampak jambu tapi hensem

Nad MamaZN said...

Ooo igtkan i city... Tgk mcm ada kt dlm salji.. Rasanya kt bukit cerakah tu xleh dok dlm salji kan.. Ehh ke dah lain.. Hihi lama xpegi dah =)

Zura@Iwan said...

smart dua badik nie
pakai bj sm plak ye

adik tk mesra camera lg la tu
tggu la sket ari lg ye dik..hehe

NzA said...

mamanya pndai n mahir tngkap gambar mmg menjadilh....
masa akak p lst year tmpt tu tengah renovate...mesti makin cntikkn dlmnya.

LYAfrina said...

comel2...
lya pon rindu nk photoshoot2 ni.. dh lama sgt x photoshoot si asya,, lg2 dh besar, lg la susah..ikut mood dia.. hehe

Cho Zila said...

banyak gak gambar hasil tangkapan di sini yerk.. oklertu..

Related Posts with Thumbnails