About

Wednesday, January 8, 2014

.: WW : KepEnataN @ Day 1 Sch00L :.

As salam..

di hari pertama sekolah..
jam 8malam dah terlena depan TV..

dia memang suka tak berbaju.. huu~
tertidur sebelum sempat makan malam
dia minta nasi, mama letakkan nasi dalam pinggan, suruh tunggu sekejap, biar nasi sejuk sikit..
alih-alih beberapa ketika, pergi tengok dah lena dah..alahai..

kesian..penat betul agaknya..ngee~

12 comments:

eima said...

arif sempat mkn tak ...

Izan Ishak said...

salam eina,

lama dah tak ke sini. abg arif dah masuk sekolah ye. sian pulak dia tidur kepenatan. mula2 mmg mcm tu sbb blm biasa kan.

anak2 izan pun sama especially kembar. dulu sekolah sampai tengahari aje. skrg ni kena sekolah sampai ptg. kadang2 balik dah penat sgt, tak sempat buat keje sekolah dah tido dulu. hmmm...

Ct Norfatimah said...

kesian ayip penat ramai kwn ye...
sama dgn abg ijat suka tido bukak baju ngee...

aTieYusof Family said...

alo..lo..lo..kesian nya hero ni..kepenatan lah gamak nya..hihi

Nad MamaZN said...

Alooo siannya dia
Alah bisa tegal biasa
Lama2 ok la
Ok arif :)

fazitaismail said...

alahai cian abg kepenatan..
xpe memula je tu..
nanti dah lama2 ok lah ye..hihi

Nafira usof said...

alahaiiii... kesian die~
penat sgt agaknye.
Anis pon lena atas sofa masa hari pertama sekolah. bayangkan.. balik sekolah agama pergi sekolah kebangsaan.. balik sekolah kebangsaan pergi mengaji plak. tu yang balik mengaji terus fengsan. hehehehe

ADEEYA said...

First day hehe sama lahh macam lil cousin..

Ibu Lala said...

Ha ha ha. Sama la ngan danial. Tiap tiap petang mesti tido. Letih pi sklh agaknya. Esok maknye dah keje. Ntah macam mana la nanti.

NzA said...

sikit lg susutlah badan arif tu sbb bila penat ank2 dh xselera nk mkn...huhuhu...

ch@ said...

wah! arif yg gagah perkasa.
auni pun sama kak. balik sekolah, mkn roti milo then tido. kalau petang tu sunyi sgt rmh even ada anak tiga. aman juga mak nak buat kerja.

Iela Fazielah said...

ni betul2 semangat bersekolah ni... penat betul dia... pengsan terus