About

Thursday, January 23, 2014

.: meReka biLa baLik KampuNg :.

As salam..

alahai, nak celoteh panjang dah penat dah
(almaklum n3 draft awal-awal kan..no idea..)
lagi pula gambar pun dah lama ni, cerita sudah basi..hehe~

meh tempek gambar jerlah, bebel sikit-sikit sudah..
merujuk tajuk 'mereka (anak-anak) bila balik kampung'..

apa abang main baling baling ni.. apa di balingnya tu?

heee.. baling abang-abang yang memanjat pokok ni haa.. jiran rumah atoknya..

yang gegirl sibuk main masak-masak..^_^

akeem time ni belum bangun tidur.. dah petang ni.. akeem tidur tengahari..
bila akeem bangun dari tidur (turun buai dalam rumah), sendirian..
terus berjalan mai dekat kakak-kakak ni..
kakak-kakak memang suka melayan.. ^_^

akeem dah biasa, bangun tidur pun mood OK..

percubaan akeem nak buat peace..

masam pula, kak caca posing kemain ye.. hehe~

si abang mama suruh duduk sama taknak.. jual mahal.. =P

mereka si sepupu, bila sepupu baru, Alif Zuhaiyr dah besar sikit, bolehla berkawan sama.. ^_^

adoila si abang syebab..hee~
p/s rindu nak balik kedah pula, nak jumpa mak, mandi sungai..wohoo... tak sabar nak tunggu cuti sekolah bulan Mac, nak balik kampung, puas sikit balik kampung lama-lama...huu~

8 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnya balik kg!
Mandi sungai sume.. Best2
Saya tak merasa la nk camtu
Kampung pun tmn perumahan
Takde rasa kampung langsung dh
Huhu

Zura@Iwan said...

seronok la blk kg ye,.
laman luas ha..
lega bleh panjat bagai,,hikss..

Noor Izmaliza said...

syok kan blk kedah mcm2 boleh mkn ... sedap

aTieYusof Family said...

Seronok tgk gaya budak2 ni...suasana kg mmg akan sentiasa di rindui..:)

Rizziela said...

syoknyer dapat panjat pokokkan
pastu berkelah bawah pokok..memang best..

Anak2 saya x merasa mcm ni sebab balik kampung pun rumah taman gak

::NureeN:: said...

dah jumpe gang mmg mcm tue kan.. terhibur tgk drg main2

NzA said...

seronoknya..masih nmpk suasana kg....Ank2 akak kalau blk kg pn xde kwn sekampung...

Ibu Lala said...

Ni baru namanya kpg. Best kan suasana kat kpg. Mcm mcm leh buat.