About

Monday, December 23, 2013

.: tiMe taK spORtinG :.

As salam...

mood hari isnin ni..
rasa lapang dada..tapi.. masih berkira-kira jadual untuk tahun depan..
perancangan, azam, masa depan.. dan macam-macam lah..

moga apapun perjalanannya harap-harap dipermudahkan oleh-Nya..
amin.........

Isnin, kurang kata-katalah..
tempek sket gambar anak-anak dan maknye nih..
ajak anak bergambar sesekali mereka sedondon kan..
tapi malangnya... mereka tak sporting..
protes takmau, si abanglah tu..eeeii..
geram jer =P..hehe..

ku lihat hijau ... hehe.. baju mereka present dari mak ucu, from sabah with love ^_^
abang beriya takmau tau
jom..dengan adik jerlah..
hee~
adik bukan nak fokus time bergambar, rambut dah panjang lah..huuu~
see, adik pun nak lari jugak...
hahahaha... =P
anak anak gitu ler...
dah jom kuar jom ! 
tak sabar nak kuar jalan-jalan la tu anak anak tu..
 ^_^

p/s ke mana jalan-jalan kami? sesi mencari keperluan si abang nak masuk sekolah.. tadika je pun..heeee~

9 comments:

mama_ka0ri said...

haha...comei jer tengok gelagat anak2..diaorg mmg camtu..susah nak amik gamba betul2 depan kamera..

Qashmere said...

Kalau suruh tangkap gambar anak saya selalu gini. Susah. Heheheheh

Nad MamaZN said...

Tu la tu...
Kmi pun sama
Asal nak bergambar ada je yg tak ke
Last2 mak je la selfie sendrik hihi

NzA said...

umur sebaya abg mmg dh xmo bergambar..mmg terkdg rasa geram je cz depa mula lari or buat muka mcm2....aduyai.....

Ms Haslina said...

hehehe, nampaknya mama nya je lah kena bergambar sorang2.

::NureeN:: said...

moment utk drg tau eina gambo2 nih :)

Masya said...

anak mmg mcm tulah kalau soh possing.. nak tak nak.. mak mak lah yg ober... geram jer kan..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Comel si adik... Si abg nampak makin berisi... hehe

Sidratul Muntaha said...

akin lama si adik makin beso
dah mcm muka anak korea plak lak mamalieyna