About

Tuesday, December 3, 2013

.: MemeNuHi jemPutaN KahWin@Dewan Alamanda, Shah Alam :.

As salam..

Salam hari Selasa.
bertemu di bulan december, 3 hb dah..
semalam takde n3, weekend yang sibuk kononnya
so tak sempat nak buat n3 autopublish tu..huu~

Disember, bulan orang-orang pergi bercuti
menghabiskan cuti tahunan
oooh nikmat!
mama tidaklah merasa, cuti dah habis..
en abah pun tak boleh cuti..
so, buat jerlah aktiviti macam biasa ye..

Disember, bulan orang-orang buat majlis kenduri kahwin juga kan..
cuti sekolah lah katakan..
kami yang mendapat jemputan ni
cuba sedaya, untuk memenuhi undangan..

cerita weekend lalu-lalu (masih di bulan November)
ada jemputan majlis perkahwinan anak kawan en abah lagi..
bertempat di Dewan Alamanda, Seksyen 20, Shah Alam..
layan gambar yang ada sebagai kenangan~ ^_^


sudah sampai dewan....layan jer buat peace bila en abah tala camera..ngee~

abah zoom in.. smile ^___^


Pelamin di singgah sana.. sweet colour~
makan beradab time kami sampai tu..~

keluarga lelaki berbaju hijau vs keluarga belah pompuan berbaju pepel.. ^_^

si abah melayan si abang arif makan, sampai bertambah-tambah dia.. :P

adik makan nasi minyak.. dap ye dik...

adik akeem bersama tuan rumah (Kawan seofis abah ^_^)
makan-makan then terus gerak mau balik sudahh..
Alhamdulillah dapat penuhi jemputan mereka..
Selamat Pengantin Baru pasangan ini~

dah dapat cenderahati pun
jom balik jom... ^_^

notes : terima kasih sudi membaca~

9 comments:

mrs Fiza said...

mula tgk td alamanda kt mna plk ada dewan ni..haha lawak plk sekali bru prasan sesyen 20 rupanya..adui

aTieYusof Family said...

Cuti sekolah ni musim kenduri khawin kan?? meriah tgk majlis khawin tu..:)

Mar Mansor said...

sweet kaler pelamnin..simple..

Iela Fazielah said...

ila pun gi kenduriahad lepas./..tp ila mati2 ingat dewan alamanda kat putrajaya...tp mcm pelik pulak..dewan terdekat dgn alamanda dewan kat presint 16..rupanyer dewan lain... hihi

~Siti Hajar~ said...

cuti sek ni penuh undangan kenduri je kan, km pun sama, hjg mgu gantung kuali jelah...hehe

Gieyana said...

Bestnyer uols g kenduri..mmg byk giler wedding bln 12 kn..eh, anniversary bln 12 gk nih..:)

Ms Haslina said...

seronok sefamily gi kenduri kawin.
bulan 12 sinonim dengan musim kenduri kan eina.

Izan Ishak said...

samalah eina... kami kat sini pun tiap2 minggu ada undangan. bulan disember mmg bulan kawen kan...

ch@ said...

Aduhaiiii seleranya tgk dak berdua tu mkn. Akeem, pp sampai kembung2, comel btl.
Gagah2 je team baju hijau tu. Mcm kembar 4 dah.