About

Tuesday, December 17, 2013

.: MasTercheF in da HouSe :.

As salam..

peel si adik akeem sekarang..
suka benaaaarrrrrr.... main alatan memasak..
haisssh... anak teruna sorang ni..
taksah kalau sehari tak pegang senduk, periuk bagai..
anak..anak... macam-macam lah kamu..
tak kasi, merajuk nantinya..
layankan jer.....huuu~





sibuk sungguh la dia..
fokus pulak tu.. jangan dikacau alatan dia..
nanti dimarahnya kita 'cibuuk !' kata dia..hehe.. =P

p/s takkan nak belikan mainan alatan memasak pulak kan, akeem boy lah... tapi itulah, alatan memasak mama jadi sasaran sekarang ni.. pasrah..huu~

14 comments:

Rizziela said...

Ish..terkejut acik...ingatkan masak betul2 kat dapur tadi

Lynn Hamzah said...

comfirm jadi masterchef nanti...hihihihi...

inazamri said...

bakal chef tersohor kot nnt ni

ZazaMyMoon said...

hahaha betul tu.. takkan nak beli alat mainan masak2 plak kannn.. hahhaa

layan kan je lah mama oii.. hope dah besar sok dia bleh masuk tibi jadi masterchep hehehhee

aTieYusof Family said...

Ahaha..Akeem buat aksi master chef di dapur ye.. comel dia..
tp kan anak sy dulu masa umur setahun lebih, rajin juga dia 'menolong' di dapur..haha..
skrg ni dah OK..:)

eB said...

bakal chef kot nih eina? cam best jerk... mcm mennatu pilihan jerk... he3 ;p

Cho Zila said...

iniler perangai anak2 akak dulu2 ... bosanjerkan belikanmainan tak nak pulak dia main beria2...

Nad MamaZN said...

Arif camtu x dulu kak?
Zakwan dulu camtu gak

Chef akeem in da haus! :)

Masya said...

hihihi ape dehal skrg bnyk chef lelaki .. tp x pyh kot belikan.. mair pun mintak .. sy x belikan kikikiki

nieda said...

Nk jadi chef ni. Chef yg glamor kebanyakan lelaki.

ros_reeza said...

Masterchef junior ni :)

~Siti Hajar~ said...

Akeem ni peel sama mcm anak Rita Rudaini, ingat lg dlm segmen apa tah Rita ckp "Arjuna ni ikut sapa xtau suka sangat main masak2"...hehe

Mana tau besar nti jd chef terkenal, untung mama goyang kaki je, tup tup makanan dah terhidang...hehe

Zura@Iwan said...

akeem suka memasak ye..
nnti jd chef la noh..

ch@ said...

comel je tgk dak akeem ni, ngn jari dia yg bulat2 tu. isk geram.