About

Friday, December 20, 2013

.: KenDuri laGi : apa yang Bestnye KenduRi ? :.

As salam..

Salam Jumaat yang mulia..
last weekend ada jemputan lagi
jemputan dari kawan en abah
kali ni pergi, tak bawa camera pun, malas pulak..
so, snap guna tab saja.. boleh la.. 

apa yang bestnya kenduri ye?
mama suka sebab,
-makan free, takyah masak untuk hari tu.. lalala..
-dapat tengok pasangan pengantin yang cantik, bajunya juga..suka..
-pelamin dan deco-deco yang menarik dan indah dipandang mata..suka jamu mata
-dessert-dessert yang pelbagai.. suka la nak rasa.. tapi tak mampu nak layan semua, macam-macam ada.. penat nak makan..ngee~
itu je kot ^_^

pergi baru ni pun, majlisnya dalam dewan..lupa dah nama dewannya..huu~
meriah, kemas, menarik deco-deco
pengantin 2 pasang sekali ^_^
cun-cun ..


pengantik dah sampai nun..di muka pintu ..

pasangan pertama..sweetnye colour..

2 pasang berturut-turut memasuki dewan..

pelaminan nun di depan sana, en abah snap dari kejauhan~
dessert dia macam-macam ada...
sayangnya tak bawa camera, sebab comel2 jer, rugi tak snap gambar..huu~

p/s adat majlis perkahwinan sekarang kan, semua ada.. kat bandar ni, siap duit jer, tempah catering, semua urusan makanan diorang settle!

p.s selamat berhujung minggu..terima kasih sudi singgah sini!

6 comments:

Ibu Lala said...

Sedapnya mkn kenduri. Akk pun mlm ni ada jemputan mkn mkn. X sabar nk pg

Rizziela said...

dah lama tak g kenduri...

eima said...

sy adalah org paling pyh nk pi kenduri ...tatau nap e.. tp mesti pegi la klu org jemput .. dosa tu tu klu tak pi tambah2 jiran2

Nad MamaZN said...

Akak
Manisnya akak
Hehe

Kami pub kenduri jek tiap2 mggu
Cuti skolah katakan
Kan?
:)

Seri Selaseh said...

cuti sekolah dah sinonim dgn kenduri. Cam kembar dah.

aTieYusof Family said...

Singgah ahad..
mmg best pegi kenduri..makan free, tak payah masak..ahaha.. tp yg penting mengeratkan silaturrahim kan...:)