About

Friday, December 27, 2013

.: 28.12.13 : HappY 2nd BirtHday AkeeM :.

As salam..

Salam Jumaat yang mulia..
Esok, tanggal 28.12.13
genap usia Muhammad Asyraf Hakeem, 2 tahun !
waaah cepatnya masa berlalu kan..

terasa2 lagi saat ke'baby'an dia..
hee~
Hakeem @ Akeem... Alhamdulillah sihat dan membesar dengan sempurna..
moga terus memberikan kebahagian buat mama, abah dan keluarga ye..
Amin....

tiada bebelan panjang
cuma sekadar mengabadikan ucapan buat permata hati mama yang seorang ni..
In sha Allah.. umur panjang..
mama nak tengok anak mama berjaya dunia akhirat..
in sha Allah... Amin..

Akeem di usia .. New Born, 1,2,3,4 bulan..

5,6,7,8 bulan

8,9,10,11 bulan

1 tahun...hoyeee !
dan umur sekarang.. menjelang usia 2 tahunnya..
makin sukar nak fokus ke kamera..hu..

Akeem yang ceria...!
p/s selamat berhujung minggu, hoyee.. tak sabar nak balik kampung ni, jengok anak saudara baru.. Alif.. ^_^

19 comments:

NzA said...

Selamat ulg thn hakeem..moga menjadi ank yg cemerlang dunia n akhirat.

mrs Fiza said...

eh hakeem lahir bulan 12 ye.. hepi 2nd beday hakeem..

mummy_ayu said...

kejab jer dah 2 tahun kan?

AfRiNaHaRiZ said...

happy bday hakeem, semoga mnjadi anank yg soleh, Berjaya di dunia dan akhirat..amin! :))

::NureeN:: said...

hepi besday in advance akeem...
kejap jerr dh 2thn... mcm x caya kan :)

aTieYusof Family said...

wah! Akeem nak masuk 2tahun dah.. dah besor..makin comel & ensem..:)

Hanis Azla said...

As-salam lieyna..

Alhamdulillah.. happy birthday adik akeem comel.. suoer cute lah dia.. geram tgk pipi dia tu..

Mar Mansor said...

selamat hari ulang tahun y ke2 akeem..sekejapnye dah besar..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day Akeem...moga membesar dgn sihat & berjyaa dunia akhirat..^^

Nafira usof said...

Happy birthday Hakeem.
moga jadik yang yang soleh~

ch@ said...

alahai, comelnya akeem ni.
selamat hari ulangtahun kelahiran akeem.

kita rasa kita kenan dak akeem ni la masa pregnant arrizqi. ihiks. (nak jugak kan interframe)

Nad MamaZN said...

Hepi bday akeem! :)

Ms Haslina said...

Happy Birthday sayang Akeem. Moga sihat, ceria dan menjadi anak yang soleh ye sayang.amin

ros_reeza said...

happy belated birthday :) comelnya dia ..

Masya said...

happy belated bestday ... moga dipanjangkan umur.. dan membesar jadi anak yg soleh...

Lily@MamaZaraZareef said...

happy belated birthday akeem!!! cpt jek dah 2 tahun kan..tapi muka die nmpak baby2 sangat lagi..comellll...^_^

LYAfrina said...

waa..dah 2tahn akeem..
rasa cam baru je tahu eina mgndungkan dia..


happy birth buat akeem..
mudahan bjaya duniakhirt.. amin

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday Hakeem
kejap je masa berlalu..
makin ensem no!

neway,
selamat tahun baru 2014

Zura@Iwan said...

happy belated bday Akeem..