About

Wednesday, November 27, 2013

.: WW : SenyuMan memIkat si aBanG ^_^ :.

As salam...

si abang arif..
memang mudah bagi senyuman menawan kalau di suruh
walau hakikatnya.. garang jugak budak abang ni
garang tapi manja... hehehe~



main game je kerjanya..
next year dah masuk tadika..
siap la... kena kurangkan main game tahu?
^_^

p/s lagi sebulan je lagi kan, nak jejak tahun baru 2014, macamana jadual /aturan waktu tahun depan, si abang dah sekolah tadika..herm...

7 comments:

~ALL ABOUT US~ said...

Abg arif.... dh besar dh dia. Nak masuk tadika dh pun next year. Cptnye masa.

aTieYusof Family said...

manis & comel senyuman abg ni..
pasti jadual akan berubah bila anak dh sekolah..:)

mama_ka0ri said...

lain betul abang ngan adik kan..abang mudah betul tersenyum..si adik susah betul nak senyum..haha..

Nafira usof said...

Manis senyuman dia~
boleh tergoda siapa yang memandang~

Liza Yati said...

Hehe.. Rilek je dia main game. Anak Liza dgn henon je kalau kat rumah..

Jom join Giveaway kat blog Liza. http://lizayati.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html.

The more the merrier

ch@ said...

habis smua kecik mcm mama, mata kecik, mulut kecik bila senyum. cute sgt anak2 kakIeyna.

.:mUnies:. said...

berisi dah badan nye ye...comey..