About

Friday, November 8, 2013

.: SelamaT haRi jaDi :.

As salam..

Salam hari Jumaat yang mulia..
bestnye esok adalah Sabtu =P

masih dalam mood 'M'
tempek gambar lama, semasa balik kampung Johor, raya aidiladha lalu..
ada potong kek, sempena hari lahir MIL dan anak saudara, kak Long Nana~
keduanya birthday in Oktober~

kek yang simple tapi tersangat lah sedap~ yummy! SIL yang order~ kita makan jer =P

ada juga anak jiran datang, makan kek sama-sama ^_^ ..nyanyikan lagu happy birthday~

adooooi budak kecik tu, suka benoo la mnyibuk.. macam besday dia jer dibuatnya..haih!

arif suka malu-malu meoow.. apa lah~ ada jugak terselit 1 piccas dia.. ^_^

budak akeem~
Selamat Hari Lahir
Moga MIL dan Kak Long Nana sentiasa dalam perlindunganNya
sihat selalu dan happy always.. ^_^

p.s selamat berhujung minggu... ^_^

10 comments:

NzA said...

moga kedua2nya dibawah lindungan dan kasih sayang Allah...amin.

Nafira usof said...

Selamat hari lahir buat mereka~

kemain semangat lagi si adik nak potong kek jugak.. hehehe

Izan Ishak said...

happy birthday utk MIL eina n kak long nana... tengok kek tu pun dah tau sedap tu!

maszmadi said...

happy birthday buat mereka berdua... dah lama x makan kek besday, bestnyer...

eB said...

x thn nk ketawa bila tgk smiley kat c2... comei... ;p

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..mmg nmpak sedap kek tuh..hihi..akeem comeinye..suka bday bday ye.. nti dua tahun minta mama wat party ye..^_^

Cho Zila said...

yah semoga dua insan yang diraikan akan beroleh kesejahteraan selalu... wow banyak nyer gambar dia yang tak masuk entri...

Ibu Lala said...

Sedapnya kek. Epi bdayyyyy

AfRiNaHaRiZ said...

waaa...akeem yg potong kek jugak ke? nti request mama besday kek sama mcm tu ya....:))

Ct Norfatimah said...

semoga k2nya bahagia d samping keluarga...