About

Tuesday, November 26, 2013

.: moDeL suSaH nak seNyuM :.

As salam..

Salam Selasa...
ohho.. akeem ni kontra sangat dengan si abang arif nya
arif boleh jadi model terbaik mama, masa umur baya-baya dia..
akeem ni, jangan harap la... dia susah nak bagi kerjasama...
suruh senyum sikit pun payah..

ini sesaja snap, dia suka sangaaat nak pakai baju/atau seluar si abangnya
tambah-tambah seluar askar ni..
nak sangat kan, mama pakaikan la..
(niat nak mencari baju askar sepasang buat anak-anak, belum jumpa..huu)

layan.. aksi si akeem bila disuruh senyum...
booo layan~

'apa mau mama?' =P

letih suruh senyum.. tak dilayannya~

serius la konon, tak jadi garang la, baju kaler pink..hahaha..

masih fokus bermain, dan tak dilayannya, mama suruh pandang camera, dan cakap senyum.... ^_^

berlipat-lipat seluarnya.. tapi nak jugak, kalau dibuka ni marah ni..hehe~

abang pulak happy di belakang tu..hehe~
adik... last one.. senyum pleeeeasseeee...

'senyuuuum'... ^_^
dapat jugak sekeping wajah senyuman kamu ye nak..
mahal sungguh!
^_^

terima kasih sudi membaca~

11 comments:

mummy_ayu said...

senyum dia..mahal yer..apa pun, comel jugak

ZazaMyMoon said...

senyum ke tak senyum ke tetap comel anak bujang mama ni.. :))

fazitaismail said...

Alolo comeyyy..
Bdk2 biasa mcm tu ler kalau bergambar..hihi

fazitaismail said...

Alolo comeyyy..
Bdk2 memang mcm tu kalau bergambar..hihi

Hanis Azla said...

As-salam lieyna..

he..he.. tak senyum pun masih hensem.. comel sangat..

eB said...

comel sgt dier. putih... muka sweet cam gegil... jambu nih... he3

Nafira usof said...

hahahahaahha.. dapat jugak sekeping!
tu pon iklas tak iklas jer senyum!
kiut sangatttt!

mama_ka0ri said...

hihi...mesti dia malu nak senyum..senyuman mahal ni..:)

Liza Yati said...

Senyuman yg mahal. Dpt gak akhirnya. Heheje..

LYAfrina said...

ni..klo skali snyum mesti manis ni.

Lily@MamaZaraZareef said...

hehehe..model tak senyum pon tapi tetapppppp kiut...^_^