About

Friday, November 1, 2013

.: menjengOk babY Harith di Usia 40 hari++ :.

As salam..

Salam Jumaat yang Mulia..
cerita lama..lambat noo ambil turn untuk publishkan di sini..
sekarang baby harith dah masuk Usia 2 bulan dah..
pada tanggal 30 Oktober 2013
(anak sulong kepada adik lelaki mama, sepupu budak-budak ni)

semasa usianya 40hari ++ kami pergi menjengok dia..
rindu... rindu nak bau baby..
pergi sana, dapat peluk cium
hilang la rasa rindu tu..
tapi, itu pun rindu sentiasa bertandang..hehe..
baru-baru ni dapat jumpa lagi, suruh makayah nya datang rumah pula
bawa dia berjalan..tapi datang waktu malam, harith tidur saja waktu tuu..
makin bulat dan bumbum..geram...

*********
ini pic taken semasa kami melawat ke rumahnya
di usia 40hari++
dah makin membulat dak harith ni..geram sangat !
sampai tu, dia tengah tidur la pulak..
tapi tak lama, tersedar tapi mood tak baik..
tersedar sebab si abang-abang ni la bising..ngee~

kenangan.. harith di usia 40hari++

nyenyak tidur pada awalnya~
lepas dah kena kacau dengan suara bising si abang-abang sepupu
bangunlah dia..
mood mau nangis..huwaaa...hehe~
akeem jeles mama pegang baby lain..hehe~

harith masyaam la..hu~

3 anak mama.. sorang tu anak buah..hehe~

cayaaanggg dia! muaaaah ! ^_^..hikhik..mau nangis sudaah..rimas ye yang..hikhik..
rasa nak pergi jumpa baby harith lagi..
bila ada anak buah baru ni, rasa teruja lah! hehe~

p.s selamat berhujung minggu.. Happy Deepavali... ada yang sambung cuti ISnin ni ke? best la..cuti 4 hari.. sambung dengan cuti Awal Muharam... ^_^

12 comments:

Nafira usof said...

hehehhe..
Kak, boleh dah tambah lagi sorang. heehhehe

wangikan bau baby, kalo dlm rumah ade baby, 1 rumah bau wangi. tu pasal ramai yang suka cium baby..:)

Ct Norfatimah said...

Rindu dgn harith...isnin mai lepak rmh abg ijat ajak baby harith skali...

eima said...

ala² comey nye ...
kemain tu hakeem cium baby kan ...

Masya said...

baby boy ker? ingatkan girl td sebab pakai pink

ADEEYA said...

Have a nice weekend kak :)

NzA said...

Bau bidarari syurga . Mmg amat2 menusuk ke jiwa.

Maria Firdz said...

kejap aje dah besar.. mmg tak puas bau bby kan..

Recherché said...

comeynyeee!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel...akeem jeles erk mama pegang baby..hiks...rindunya bau baby...

Izan Ishak said...

syok betul bau baby kan eina...

mmg bambam betul baby harith tu. comel sangat!

seri.selaseh said...

tu macam hint je nak tambah sorang lagi. Kena suruh si abang tengok entry ni.

LYAfrina said...

alahai..
comeynyer..geram sokmo tgk baby2 ni