About

Monday, November 18, 2013

.: LayaN aiSkrim di Gigi Air :.

As salam..

Salam Hari Isnin
permulaan minggu bekerja..

mulakan harimu dengan senyuman dan hati serta jiwa yang bersih
in sha Allah, tenteram dan aman hidupmu~

"Saya mahu aura positif, aura negatif..syuuuh.. pergi jauh-jauh
saya tak suka!..."

****
last weekend, tak ada sesi jalan-jalan ke mana-mana pun
en abahnya kerja, cuma ahad sempat memenuhi jemputan
Majlis Kenduri Kahwin

tak ada sesi bebelan panjang hari ni
biasanya isnin, malas sikit nak bercerita
(upss.. n3 ni, ditulis di hari weekend, autopublish katanya..hee)

stok piccas lama..
masih berbaki rupanya..
aktiviti menikmati aiskrim di gigi air
@WetWorld Shah Alam ..

adik abang hantu aiskrim.. tapi tak la selalu makan aiskrim pun..
sesekali jer..
layan.. si adik yang sangat la 'kedekut' aiskrim dia tau
jangan harap dia nak bagi orang rasa..
huu.. then, sekejap saja dia boleh habiskan sebatang aiskrim ni
terkadang, dulu dia dari si abang..hee~

penat main air, panas-panas terik.. sedap jugak layan aiskrim kan..




abang mintak nak rasa, si adik cuba melarikan diri.. takmau kasi =P


tak best di gigi air, jom teman mama, mam aiskrim bersama.. duduk-duduk dulu..
daaap eeee' ... kata si adik...
hehe~

sekian, terima kasih sudi membaca ^_^

p/s terasa-rasa nak g picnic kat sungai, tapi cuaca sekarang tak bagus kan... simpan hasrat... tunggu next year la kot.. Nov n Dec ni kadang kala hujan lebat..bahaya!

9 comments:

Aini Yunus said...

salam..comel nye anak2 mama
jemput singgah page aini
https://www.facebook.com/pages/Tudung-Terkini/474205746007448?fref=ts

Ms Haslina said...

seronoknya pergi mandi manda di wet world.
yang paling suka mesti anak-anak kan.


::NureeN:: said...

eh, boleh ka mkn icecream kat dlm tue..
slalunya depa x bg mkn kat kolam kan.. ehhee
nureen x pernah smpi lg, klau bleh mkn mcm ni best la hehee

mama_ka0ri said...

uuhhhh...sedapnya makan eskremm!!!

ch@ said...

Manis dan comel. Kemain hakeem ye, buat kecur liur aunty ch@ je tau. Alaaa,rasa nk mkn aiskrim pula. Haish!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sedap sungguh tengok adik makan eskrim..tak nak bag abang ye..hehe..

Ct Norfatimah said...

xbrani nak bg anak2 ais krim takut batuk susah baik...lama dah xp sini..

Masya said...

tu dia sejuk² selera kemain mkn aiskrim yer...

Maria Firdz said...

mmg terbaik layan aiskrim.. hehe.. tergoda tgk dia mkn aiskrim..