About

Thursday, November 14, 2013

.: KL ZomBi :.

As salam..

Aduhai si adik ni..
addicted betul dengan cerita KL ZOMBI..
hari-hari kalau boleh dia nak tengok cerita ni..
kalau dia dah minta tu, memang kena la pasangkan..
leka dibuatnya..
sehari 2,3 kali ulang tayang pun, dia tak kisah..
dia suka.. khusyuk sungguh tau..

memang kalau nak bagi dia duduk diam
pasangla cerita tu, pasti dia OK, diam dan menghayati gitu..
sampai, ada part-part tertentu dia dah boleh hafal dialognya..hee~

ada ke yang belum tengok cerita ni?
sila lah tengok,menghiburkan hati tau..anak-anak pasti suka..
tapi si abang, masa awal-awal dulu, dia tak suka..
takut sama zombi..
adik? dia lagi suka nak tengok..ngee~

-ragam si anak-anak..macam-macam
sorang begini, sorang begitu..
yang pasti, akeem berani part2 zombi ni..
dia suka.. ^_^

baru ja pasang, dah memukau dia untuk terpaku di depan tv.. eh nak oooi, pi duduk atas kerusi nun.. ^_^

ayat paling disukai.. "NIPIS..UNTOUCHABLE!" ^_^
sekian, kisahnya si adik dengan movie favourite dia setakad hari ni..^_^
terima kasih sudi membaca~

15 comments:

mrs Fiza said...

kitorg pon suka kl zombi..asyik gelak je..hahaha eh ttiba rsa nk repeat lg dvd tu..

Sha@Mama Tina said...

salam.. lama sangat tak datang lawat mamaLiena. Last time masa baru dapat 2nd baby tu.. masya allah.. what am i doing ni? hihi so sibuk ..

hari ni ada masa bw..

Sidratul Muntaha said...

best ke citer dia mamalieyna?
ade je kat astro tu tpi tak pnh la nak tgk
ahahha

Mar Mansor said...

adik seorg y berani

eB said...

x pernah lagi tgk. mmg best ker eina?
kusyuk sgt si adik tuh... he3...
ps: okeh.... gambor yg dh emel tuh yer?... :)

mummy_ayu said...

Ibu Ayu ada beli cita nie, tapi tak layan pun lagi..best ek?

Rizziela said...

ok gak..ada yg dia minat...anak2 akk ni lgsg x minat tv kecuali yg sulong

Nafira usof said...

hahahahaha.. comel~
tegak jer berdiri depan tv.

kayyana said...

khusyuk beno tgk.. hehehe.. suke sgt la tu ye

mama_ka0ri said...

tak pernah tgk cite ni..anak2 duk gila layan cite ironman..haha..

ALWiTz MizzUoLs said...

amboi...KL Zombi kauu...kelassss....saya mmg xbape encourage ank tgk citer2 seram ni, kang dia mengigau...susah wehhh...nyway...nk try la tgk citer tu....;))

NzA said...

Best ke crite tu adik. Auntie xprnah tgk...ni nk kena tgk jugak nie...

Ct Norfatimah said...

best sgt kot...lum tgk lg..mlm ni leh tgk..

LYAfrina said...

amboi..smpai kedepan tgk tu..

lya x pnh tgk pon lg.. best erk citer ni?

ch@ said...

Hahaaa...best ye, nak tgk gakla. Hakeem suka mesti best.